Mawila
Fanka BB :)
Masz wystarczającą ilość progesteronu dzięki prolutexowiMnie nawet piersi nie bolą :-( A mam luteine podjezykowa 4x dziennie co 6godz i dodatkowo 1x dziennie zastrzyk prolutex...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz wystarczającą ilość progesteronu dzięki prolutexowiMnie nawet piersi nie bolą :-( A mam luteine podjezykowa 4x dziennie co 6godz i dodatkowo 1x dziennie zastrzyk prolutex...
Ja już po wizycie. Niestety nie jest za ciekawie. Okazało się, że trofoblast nie przytwierdził się do ściany macicy prawidłowo. Lekarz określił to jako wysokie ryzyko poronienia. Przy czerwonej krwi mam jechać do szpitala. Nie muszę cały czas leżeć, ale moje aktywności mają się ograniczyć do zrobienia sobie czegoś do jedzenia, kilku minut spaceru i toalety. No i mam czekać, albo będzie dobrze, albo nie.
Ja też nie miałam żadnych objawów nawet piersi mnie nie bolały a zaczely dopiero tydzien po pozytywnej becie.Dziewczyny a co myślicie o zupełnym braku objawów? zupełnie nic nie czuje i już zaczynam się martwić że to kolejna porazka :-(
Ja przy udanym ttansferze nie miałam żadnych objawów oprócz standardowego bólu piersi od progesteronutak więc często brak objawów dobrze wróży
nie doszukuj się niczego ciesz się chwilą i myśl pozytywnie
pozdrawiam
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już po wizycie. Niestety nie jest za ciekawie. Okazało się, że trofoblast nie przytwierdził się do ściany macicy prawidłowo. Lekarz określił to jako wysokie ryzyko poronienia. Przy czerwonej krwi mam jechać do szpitala. Nie muszę cały czas leżeć, ale moje aktywności mają się ograniczyć do zrobienia sobie czegoś do jedzenia, kilku minut spaceru i toalety. No i mam czekać, albo będzie dobrze, albo nie.
Jogo powodzenia!!
Dziewczyny zaczęłam 8 tc i widzę, że większość przypadłości typu kłucie, bóle podbrzusza ustało. I tak się zastanawiam czy też tak miałyście. Piersi bolą, ale umiarkowanie, no i nie mogę być głodna, bo wtedy mnie lekko mdli.