Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedyś rozmawiałam ze znajomym księdzem, który wie o naszym ivf itd. Powiedział, że za kilka kilkanaście lat kościół zgodzi się na ivf... tak jak było z innymi rzeczami począwszy od średniowiecza... teraz już KK dopuszcza nawet używanie prezerwatywPotrzebują tylko czasu... Ja bym się tym nie przejmowała, szkoda tylko osób, które ze względu na kościół nie decydują się na ivf...
Oooo k..wa...Zobacz załącznik 788149 A tym czasem w "Gościu Niedzielnym"...
Zgadzam się z Tobą w 100 % ja ostatni raz byłam na własnym ślubie też mi nie po drodze, ale modlę się codziennie i tak czuję dobrze po co mam iść do kościoła i słuchać księdza który g..... wie o życiu to, że podchodzę do invitro to moja sprawa jeśli się uda Bóg tak chciał to on daje życie takie jest moje zdanie. Ale lepiej nie wchodzić na tematy religii i polityki bo to się teraz u nas dzieje to jakaś masakra coś czuję, że będzie jakaś wojna z tegoDo kościoła chodziłam co niedzielę ale odkąd podchodzę do ivf no jakoś mi niepodrodze. Choć uważam że Bóg dał ludziom rozum żeby wymyśli ivf, przeszczepy, itp.

owocna w kolejne ciaze! Ruszamy do boju po nasze szczescia.