Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mialam transferu po stymulacji i po pierwszym krwawieni okresu nadal brak 48 dni minelo bylam u lekarza i powiedzial ze nie bd wywolywac miesiaczki tylko starujemy z wyciszeniem 5 stycznia mam te tzw. Zadrapanie macicy/ endometrium i miesiaczka i crioDzień dobry. Czy jakaś dobra duszyczka mi odpowie? Ponawiam pytanie. Czy bardzo spóźniał się wam okres, nie to pierwsze krwawienie po stymulacji tylko miesiąc poźniej? I szczególnie pytam o to dziewczyny, które transferu nie miały po danej stymulacji.
U mnie dzis 36dc, w życiu nie miałam takiego długiego. I co jakiś czas kłuje mnie jeden jajnik, denerwuje się, zecoś się pokrzaczyło w moim ciele.
Nie denerwuj się, to pewnie stres....Ja mam okres jak w zegarku, co 26 dni, od zawsze. A jak czekałam na niego żeby zacząć stymulację to spóźnił się o 6 dni...prawie włosy z głowy rwałam bo to było takie niemożliwe...przecież mi się nigdy nie spóźnia..
I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
Mi się okres spóźnił w cyklu po nieudanym crio i okazalo się, że w ciąży jestem, niestety to bylo puste jajo w moim wypadku. A robilas test?
Ja nie mialam transferu po stymulacji i po pierwszym krwawieni okresu nadal brak 48 dni minelo bylam u lekarza i powiedzial ze nie bd wywolywac miesiaczki tylko starujemy z wyciszeniem 5 stycznia mam te tzw. Zadrapanie macicy/ endometrium i miesiaczka i crio
Dziękuję mam nadzieje ze się dogadaliBo kto wie czy za rogiem nie stoją Anioł z Bogiem, nie obserwują zdarzeń i nie spełniają marzeń... Dziewczyny, oby każda z Was w tych dniach i w najbliższym roku przekonała się o prawdziwości tych słów. Szczególne uściski i życzenia imieninowe dla Ewunki, mój Anioł Stróż już gadał z Twoim![]()
Pewnie nie możesz się doczekać. Mi się spóźnił kilka dni że stresu . Nie mogłam się go doczekać i przygotowań do crio ..Dzień dobry. Czy jakaś dobra duszyczka mi odpowie? Ponawiam pytanie. Czy bardzo spóźniał się wam okres, nie to pierwsze krwawienie po stymulacji tylko miesiąc poźniej? I szczególnie pytam o to dziewczyny, które transferu nie miały po danej stymulacji.
U mnie dzis 36dc, w życiu nie miałam takiego długiego. I co jakiś czas kłuje mnie jeden jajnik, denerwuje się, zecoś się pokrzaczyło w moim ciele.
27 betaWitajcie !!
Koniczynka poczekaj na pewno ktos ci doradzi ,teraz nie wszyscy sa w domach ....
Ja niestety niewiem
Milego dnia wszystkim!!! Sunrise z tego wszystkiego nie dala znac wynikiw bety a miala wczoraj wiec sunrisea trzymam caly czas
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom