Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Swietne wiadomosciMawila,cudny widok a dalej będzie już tylko lepiej
Ja dziś odebrałam nifty,wszystko super,prawidłowe i wychodzi,że będzie córeczka tatusia [emoji7][emoji7][emoji7]
Trzymam kciuki za wszystkie żeby było ok i 2017 był pełen dobrych wiadomości [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej hej KlarsaDzięki za odp.
Ja byłam dopiero na pierwszej wizycie w invimedzie, ale mam troszkę inne uczucia. Oczywiście mogą być one jeszcze subiektywne i pobieżne. Koodrynatorka była niezywkle miła i Pani na recepcji też, ale dziwi mnie to, że piszesz ze nie mogłaś się dodzwonić do nich bo z tego co ja pytałam to te Panie mają jeden telefon. Bo ja zapytałam kiedy mogę dzwonić itd. i ta moja odpowiedziała, że do którejś tam godziny już nie pamiętam jakiej, ale że ktoś na pewno odbierze
Cennik na stronce też mi się wydaje aktualny - nawet teraz sprawdziłam.
a u jakiego lekarza byłaś konkretnie?
U mnie ta sama sytuacja, 7 IUI, stracony czas i pieniądze.U U nas było ok wszystko i 7 iseminacji i zero efektu a mąż plemniki super u mnie też wszystko jak trzeba i wysokie amh i nic uważam stracone pieniądze jakbym miała wybrać jeszcze raz zaraz podeszła bym do ivf a nie czekać 6 lat i tracić czas energię i pieniądze na iseminacje a z tego co wiem ze słabym nasienie iseminacja jest trochę bez sensu żeby nie powiedzieć głupi pomysł lepiej odrazu podejść do ivf ale to moje zdanie
Dzięki Kochana :*Swietne wiadomosciciesze sie ze badania wyszly dobrze no i gratulacje dla tatusia ze bedzie mial swoja coreczke :*
Też się zgadzam, że słabym nasieniem to jak trafić w lotkaU mnie ta sama sytuacja, 7 IUI, stracony czas i pieniądze.
I IVF - mój Bąbelek ma 12 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
Ja miałam transfer w środę również 3 dniowego i mam zrobić test 10 dnia po transferze.
Jak się czujesz po transferze jakiego zarodka miałaś podanego?
Boniu 86 ja tylko pisze co zrobilam Ale oczywiscie ze lekarz mi kazal zrobic w 15 dpt nawet a jak dzwonilam 12 dpt bo robilam sikscze od 9 dpt az do 15 dpt to tego 13 dpt mi powiedzieli prosze dzwonic 15 dpt tak jak napisane))[emoji849][emoji51]wiec nawet jak testy mialam pozytywne ti lekarz nie chcial nic sluchac i slusznie.!
Ja zrobilam bo zawsze wszustko wole szybciej nawet egzaminy na studiach zawsze pierwsza szlam wolalam Z glowy tak samo prawo jazdy w praktyce jako pierwsza ..... [emoji23][emoji23][emoji23]Ale lepiej robcie jak napisane
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom