Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1kg? Ale wymiotujesz, czy jak? [emoji6]
Ja już 5kg przytyłam, ale trochę to rozumiem bo zaczęłam jeść.. wcześniej chodziłam wiecznie głodna,a pierwsze 2 miesiące to jadłam sporo, w szczególności zasmakowało mi pieczywo i to białe, które wcześniej jadłam okazjonalnie..no nic, przejdę na razowy [emoji6]
Ciesz się że dopiero 1 kg, ja już od stymulacji nie mieszczę się w żadną kurtkę zimową...o płaszczach nie wspomnę. Moja mama zawsze się krzywiła że ja mam wszystko tak na ulał, teraz też się dziwię, jak można kupować tak wszystko bez centymetra luzu...
I IVF - mój Bąbelek ma 12 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Od pierwszego nowe cenny leków! Dlatego swoje kupiłam jeszcze w grudniuDziewczyny mam pytanie,do tych co biorą lutinus 100. Ile płacicie za ten lek? Ja dziś chciałam wykupić receptę i jak zazwyczaj płaciłam ok 150 zl to dziś już w 2 aptekach usłyszałam cenę 300 zł za opakowanie :/
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom