Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W który dzień robiłaś bete i jaki był wynik?Ja czułam ze będą bliźniaki zresztą bo wynikach bety to tez było można tak sądzić i dziewczyny tutaj tez mi mówiły ze pewnie bliźniaki i pani w przychodni tez także dużym zdziwieniem to dla mnie nie było cieszyłam die potem przyszedł strach z powodu komplikacji i wszystkich obciążeń jakie mam ale powiedziałam sobie i moim dzieciom ze wszytsko będzie ok żadnych problemów nie będzie i będą zdrowe i narazie wszystko ok żadnych problemów wyniki książkowe a chłopaki rosną jak trzeba zero plamien wizyt w szpitalu i oby tak do 36 tyg
Jakie tabletki brałas. ?A ja niestety brałam i jak się okazało po czasie miałam źle dobrane czułam się po nich dobrze ale były to tabletki dla kobiet które nie chcą już mieć dzieci i lekarza nie zdziwiło nawet ze jak wyjechałam na pół roku do Londynu i nie brałam tabl to nie miałam okresu przez te pół roku i potem nawet po dużych dawkach luteiny przez trzy miesiące tez nie i zapisał znowu te tabletki żeby wziąść aja głupia tez nie wnikalam aż chciałam dziecko
Pierwsza betę robiłam 13 dpt I była 1031,72 a dzień wcześniej popołudniu test sikany potem już tylko rosłaW który dzień robiłaś bete i jaki był wynik?
Właśnie ja też korzystałam z wyprzedaży i ciesze się bo teraz spokojnie a ze teraz musze leżeć to przynajmniej wszystko mam i rzeczy uprane i wyprasowane a nie musze teraz ściągać mojej mamy żeby przyjeżdżał bo teściowa to ma w dupie choć mieszka piętro wyżej żeby pomogła a mąż też tak nie zrobi jakbym chciała a tez go zresztą prawie cały dzień nie ma i choć każdy mi mówił żeby nie kupować ze źle robie a ja teraz jestem szczęśliwa ze nie słuchałam bo nic bym nie miałaTola! normalnie horrorbiedna, współczuję Ci, ale najważniejsze, że masz gromadkę przy sobie. Wierzę, że będzie wszystko dobrze, w końcu 33/34 tydzień to nie jest tragedia i często lekarze tylko straszą, a dzieci po roku dorównują swoim rówieśnikom urodzonym w 'terminie'. Trzymam za Was kciuki! Mi też mówili, ze po CC powinnam poczekać rok i wtedy myśleć, zrobić badania, więc robię i liczę na to, że będzie wszystko ok! Musi być,nie?
Rybka widzę, że Ty taka prędziutka jak jarodziłam w grudniu, a już w sierpniu miałam wózek, łóżeczko i wszystkie ubranka (no wiesz... wyprzedaże były
) ale nie żałuję, później leżałam dosyć długo w szpitalu i wszystko musiałby mąż kupować (o zgrozo!) i ominęłaby mnie ta wielka radość wybierania ubranek i pierdółek
Hess - brzmi jak dobry plan! Ale z tym KP to różnie bywa, przecież ile razy słyszało się o magicznej ciąży podczas karmienia, więc sądzę, że nasze kliniki znajdą na to rozwiązanie
Roksii89 z tą betą to nie rzucałabym takich teorii, zobacz sobie w moją przy pierwszej ciąży, też dziewczyny się zachwycały tutaj na forum, że tak leci w górę, że na bank bliźnięta. A co wyszło? Duża dziewczyna z siłą walki by pojawić się na świecie![]()
A wiesz że ja też dziś o niej myślałam..może ściągnimy ja myślami [emoji4]Czy któraś z Was wie jak potoczyły sie losy Jaskolci?