Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak mysle zreszta czytam forum dla kobiet o adopcji zarodka i wszytkie po urodzeniu czuja ze to ich dziecko tylko płacza z radosci jak im ludzie mowia jakie podobne do mamusiInga trzymam[emoji110]️.ja to wogole kiedys sadzilam ze skoro proponuja ivf to ze my sami nie mozemy miec i ze trzeba adoptowac zarodki ,potem dotarlo do nas w czym sprawa .....
Czy to adoptowane czy swoje zarodki ,komorki czy plemniki i tak ty bedziesz nosic dzidzi i to zawsze wasze dziecko (Ja tak mysle )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Za jakies 2 tyg.ale po moje kom.Z dawczynia zaliczylam 2 razy kosza,pod wzgledem efektywnosci lekko przesadzaja,oby sie wam udalo.I prawda niestety taka ,ze przyTeż tak mysle zreszta czytam forum dla kobiet o adopcji zarodka i wszytkie po urodzeniu czuja ze to ich dziecko tylko płacza z radosci jak im ludzie mowia jakie podobne do mamusia w wiekszosci pewnie tak jest bo sie dobiera wg cech fonotypowych ale nic to zobaczymy czy sie endometrium naprowilo wtedy pojawi sie nadzieja
Annemarie kiedy wracasz po maluszka? immunologia chyba u Ciebie juz podleczona z tego co podczytuje
Na pewno jest to dobry znakDziewczyny ja dziś nie wytrzymałam zrobiłam test sikany i wyszła blada bo blada ale druga kreska !!!!dziś jest 9 dpt 2 dniowego zarodka. Czy to może oznaczać, że się udało na tym etapie??
W poniedziałek robię badanie z krwi
Gratuluję! Nowy Rok rozpoczęty pięknie!Dziewczyny ja dziś nie wytrzymałam zrobiłam test sikany i wyszła blada bo blada ale druga kreska !!!!dziś jest 9 dpt 2 dniowego zarodka. Czy to może oznaczać, że się udało na tym etapie??
Dziewczyny ja dziś nie wytrzymałam zrobiłam test sikany i wyszła blada bo blada ale druga kreska !!!!dziś jest 9 dpt 2 dniowego zarodka. Czy to może oznaczać, że się udało na tym etapie??