annemarie
Fanka BB :)
tu mozna tylko gratulowac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tu mozna tylko gratulowac
Kochana miałam dwudniowy. Jest mega ciężkie czas się dłuży nawet jak jest masa zajęć. Zobaczymy co będzie w poniedziałek :-)Bolątko a ilu dniowy miałaś zarodek ? Ja miałam 02.01 czyli różni nas 5 dni ale to czekanie jest najgorsze [emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana miałam dwudniowy. Jest mega ciężkie czas się dłuży nawet jak jest masa zajęć. Zobaczymy co będzie w poniedziałek :-)
Moim zdaniem to nie jest bladzioch. Ja miałam bardzo podobnie (patrz foto) a na drugi dzień beta była 126,5 więc trzymam mocno kciuki za Was!!! Wiem że będzie dobrze :*
wow :-) mega to pocieszaMoim zdaniem to nie jest bladzioch. Ja miałam bardzo podobnie (patrz foto) a na drugi dzień beta była 126,5 więc trzymam mocno kciuki za Was!!! Wiem że będzie dobrze :*pozdrawiam!
![]()
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Serce 1 moje podejście i tylko dwie komórki i tylko jedną się dało zapłodnićBędzie super !!! Już to widaća które to Twoje podejście ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Serce 1 moje podejście i tylko dwie komórki i tylko jedną się dało zapłodnić