Pięknie! Gratuluję!Dziewczyny jest mój wynik !!!!
21dpt 4164
Progesteron 75
Ale radość !!!
I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pięknie! Gratuluję!Dziewczyny jest mój wynik !!!!
21dpt 4164
Progesteron 75
Ale radość !!!
Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Cuda się zdarzają [emoji4]Jadę jutro na 20 na pobranie krwi....
Oby zdążył się cud!!!!Blagam niech zdazy się cud !
Spokojnie można hybrydę, więc lakier tym bardziej [emoji6]Ale mile wieści na początek roku, oby były dobra wróżbą dla kolejnych testów, a rok 2017 obfity w bety i szczęśliwe porody czego wszystkim i sobie życzę
Mam pytanko. Dziś 3dpt nie dopytalam lekarza czy można malować paznokcie? Nie myślę o hybrydzie ale acetonie i zwykłym lakierze. Z góry dzięki
U nas tez nasieniowody, ma skrócone od dziecka przez wnetrostwo jąder.Cześć! U nas też nie było plemników. M zrobił najpierw hormony wyszły OK, potem badania genetyczne też OK i spróbowaliśmy biopsji, plemniki były, oczywiście, że trochę zdechłe, ale były. Podeszliśmy do IVF i jestem teraz w 8 tygodniu. Nie wiadomo coś będzie, ale coś już zaskoczyło. Tylko, że u nas był problem z nasieniowodami. Spróbujcie biopsji. Polecam bardzo dobrego androloga z Warszawy dr Wolski.

Dziekuję i kibicuję wszystkim i sobieAngelawwa- witaj na forum, fajnie ze dolaczyłaś :-) no i powodzenia![]()
Jogo super!!!!
Hoope Ja do tej pory mam to pytanie wlasnie of czego ta jakosc zalezy ...
Mialam pobranych 17 komorek 6 dojrzalych a tylko jeden baczek zostal
Joasia 79 trzymam mocno
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hoope,