Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!A wiec sie odwazylam test zrobic mimo tego ze sie strasznie balam ... i jest piekna kreseczka. Bynajmniej tak mi sie wydaje!
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie Kochana dokładnie <tuli>Balatko mam ogromna nadzieje ze jutro po becie bedziemy sie cieszyc, i mam nadzieje nie tylko my we dwie .... musi byc dobrze!
Skąd Ja to znam u Mnie dopiero 6 dpt [emoji20] zwariować można
31.01 bedzie mial USG jader i gruczolu krokowego, wiec zobaczymy co i jak.Jeżeli to wina tylko nasieniowodów i nie ma żadnych powikłań po wnętrostwie to plemniki powinny być. Trzeba je tylko wydostaćTrzymam za Was kciuki!
Kreatola: ja jeszcze idę 11.01 do swojej kliniki na wizytę.
GratulujęA wiec sie odwazylam test zrobic mimo tego ze sie strasznie balam ... i jest piekna kreseczka. Bynajmniej tak mi sie wydaje!
![]()
Gratuluje!!! Nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczeA wiec sie odwazylam test zrobic mimo tego ze sie strasznie balam ... i jest piekna kreseczka. Bynajmniej tak mi sie wydaje!
![]()
31.01 bedzie mial USG jader i gruczolu krokowego, wiec zobaczymy co i jak.Mamy nadzieję, że to bedzie TO
![]()
trzymamy kciuki31.01 bedzie mial USG jader i gruczolu krokowego, wiec zobaczymy co i jak.Mamy nadzieję, że to bedzie TO
![]()