JoannaRak
Fanka BB :)
Gratulacje!! !
Miałaś jakieś objawy, bóle w tych ostatnich 10 dniach?
dziekuje slicznie, moze nie bole ale ciagle jakies uczucie w podbrzuszu i piersi takie ogromniaste!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!! !
Miałaś jakieś objawy, bóle w tych ostatnich 10 dniach?
Może Ci się lekko spóźnić. Ja tak miałam.Trzymam kciuki za wszystkie ktore jutro betują :-) Dziewczyny beda wysokie bety :-) Powodzenia!!!
Jak póki co czekam na @ i nie wiem kiedy ona teraz bedzie. Może ktoś mi doradzi kiedy mogę się jej spodziewać. Miałam histeroskopowo usuwanego polipa z wyłyżeczkowaniem w miejscu polipa w 13dc, po zabiegu 4 dni lekko plamiłam.Planowo @powinnam mieć 15 dni po zabiegu czy bedzie w terminie ? Moze któraś może mi coś doradzić z własnego doświadczenia, jak miałyście ???
Bonia od rana trzymam kciuki <tuli>

Bonia, trzymam ogromne kciukasy. Badz dobrej mysli, jeszcze nic nie przekreslone. Slyszalam ze niektore testy sa cholery i nie wykazuja jak beta nie jest super wysoka!!!! Daj
koniecznie znac po tescie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
<tuli>Kochana serdeczne gratulacje! Piękny test!
Ja właśnie w szpitalu,krew poszła do badania. Dam znać jak będzie wynik.
<tuli>
Kochana, dlaczego chcesz odpuszczac? nie mozna !Damy rade...jeśli się nie uda będzie trzeba odpuścić