Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja teraz jestem u Czechadziękuję za odp. dałaś mi nadziejęi do tego jeszcze chyba ten sam lekarz doktor Czech Gdynia Gameta?
ja teraz jestem u Czecha![]()
Ja miałam zrobione w 12 tc, dziś poznałam dokładne wyniki. Jak już pisałam, osobiście nie polecam robienia, ale to każda musi sama zdecydować.Kreatola super wiadomość, w którym tygodniu robi się test pappa?
Dzibek29: ja też nie miałam żadnych objawów... nie ma na to reguły...
Hihi, na pierwszym zdjęciu wygląda jak kosmita [emoji89] [emoji106]Cześć Kochane. Po powrocie do pracy mam dużo mniej czasu na regularne odwiedzanie forum i widzę, że mam sporo zaległości. Ja była dziś na USG i wszystko super. Maleństwo bardzo się ruszało więc ciężko było zrobić zdjęcie, ale doktor była bardzo zadowolona i mówiła, że wszystko ok.
Zobacz załącznik 790873 Zobacz załącznik 790872 Zobacz załącznik 790871
Gratulacje pieknego przyrostu mamuniu12dpt moja beta 100.80
Kochana ciesze sie ze wyniki wyszly ok teraz byle do przodu do poroduMoje kochane, ja po wizycie.
Wygląda na to, że dzidzia zdrowiutka, wyniki papp-a skorygowane (1:669 zd), wszystko w najlepszym porządku, lekarka zadowolona, tylko zdjęcia nie mogła zrobić. Wizyta w ogóle super przebiegała.
No i już wiemy: będziemy mieć synka! [emoji813][emoji813][emoji813]
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje