angelawwa
Zaangażowana w BB
A masz już je wykonane? Daj znać co ci wyszło to sobie porównamyTeż właśnie dostałam te same badania na maila jak będę w domu to napisze jak moje wyglądają bo też się na tym nie znam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A masz już je wykonane? Daj znać co ci wyszło to sobie porównamyTeż właśnie dostałam te same badania na maila jak będę w domu to napisze jak moje wyglądają bo też się na tym nie znam.
Tak mam już wysłane na maila, wysle gdzieś o 17,my czekamy jeszcze na badania genetyczne męża będą jakoś teraz i na moją cytologie i 18 ma przyjść @ i zaczynamy pierwsze podejścieA masz już je wykonane? Daj znać co ci wyszło to sobie porównamyMy czekamy na wyniki hormonów męża i lecimy na konsultacje
![]()
Szczerze mam już tego dość... 8 dpt a ja dostałam okres mimo ze brałam duphaston co nigdy mi się nie zdarzało, nawet nie miałam szansy doczekać bety . Ostatnie dwa zarodki straciłam ... jeśli teraz nie wykonają mi wszystkich badań które chce to zmieniam klinikę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oooooo kurde, bardzo mi przykro nawet nie wiem co napisać :-(Szczerze mam już tego dość... 8 dpt a ja dostałam okres mimo ze brałam duphaston co nigdy mi się nie zdarzało, nawet nie miałam szansy doczekać bety . Ostatnie dwa zarodki straciłam ... jeśli teraz nie wykonają mi wszystkich badań które chce to zmieniam klinikę.
Haha tak to już jest[emoji14]ja przy ostatnich badaniach też zrobiłam sobie bete 03.01. i wyszła ponad 177.000A ja dziś polazłam na kilka badań i przy okazji zbadałam sobie betę, teraz czekam na wynik i sie denerwuje jak za pierwszym razem...
Ja własnie też bym prosiła o interpretację jak któraś z Was Kochane wie co to oznaczaDziewczyny mam pytanko o estradiol, bo w sumie ja caly czas biore bo lekarz w Invicie kazal mi do 12 stycznia brac ale jak dzisiaj zrobilam wynik to estradiol jest 4,664. Wiecie co to oznacza? Dlaczego jest tak wysoki? Progesterone mam 35.3 i tak jak mowilam bete 135. Dlaczego estradiol taki wysoki i co to oznacza? Dzieki ogromniaste.
Cudny widok !Cześć Kochane. Po powrocie do pracy mam dużo mniej czasu na regularne odwiedzanie forum i widzę, że mam sporo zaległości. Ja była dziś na USG i wszystko super. Maleństwo bardzo się ruszało więc ciężko było zrobić zdjęcie, ale doktor była bardzo zadowolona i mówiła, że wszystko ok.
Zobacz załącznik 790873 Zobacz załącznik 790872 Zobacz załącznik 790871