Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sobotę testuje
joko,a o jakiej laparoskopii mowisz ? jajnikow czy calej jamy brzusznej??Czy myślicie że bez laparo będę miała szansę na in vitro?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Jajowody mam drożne bo miałam hsg. Chodzi mi o całą jamę brzuszna bo czy in vitro się uda jeśli coś tam jest nie tak??? Raczej wątpliwe?! Jak będę na wizycie to podpytam moja gin o to wszystko bo mam sporo wątpliwości bo ja wielu badań o których tu mówicie to nawet nie słyszałam i nie miałam wielu z nich robionychjoko,a o jakiej laparoskopii mowisz ? jajnikow czy calej jamy brzusznej??
Bo jesli o jajnikach ,to jesli bedziesz miala niedrozne jajowody,to nie zmienia faktu szans na udane in vitro.Metode te wymyslili w pierwszej kolejnosci dla kobiet z niedroznymi jajowodami,takze spokojnie.
Jesli mowisz o laparoskopii brzucha...znajda ogniska endometriozy,zrosty ,torbiele...to sie sprawa komplikuje,co tez nie przesadza o ciazy,czasami trzeba pewn rzeczy wyleczyc,zanim przystapi sie do dzialania.
Bez laparo nie dowiesz sie tego wszystkiego,pytanie czy chcesz wiedziec???Nie robilabym tego na razie, zrobcie pelna procedure,jak sie 2-3 razy nie uda,wtedy warto obejrzec to i tamto.
Nie funduj sobie tyle stresu,zycze ci wygranej w totka,za pierwszym razem![]()
Dlugi i krotki protokol do in vitroA czym sie różni pełna i skrócona procedura? I czy sa jakies za i przeciw każdej z tych opcji?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Caly swiat odchodzi od tej metody ,a ze swiatowa jestes....a tak na serio porownujac icsi a iui ,to jak dzien do nocy i jesli lekarz jest w porzadku iwie z gory ze to sensu nie ma ,to mowi.
A odnosnie problemow ,jak facet ma super armie to robi sie ivf,jak sa problemy to bardziej by icsi pasowalo![]()