husann
Fanka BB :)
Ja tez biore femibion + magnez + wit DDziewczyny a jak biorę teraz tylko z supli femibion natal 2 to Oki? Bo widzę,ze to dla kobiet w ciąży [emoji15]??
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez biore femibion + magnez + wit DDziewczyny a jak biorę teraz tylko z supli femibion natal 2 to Oki? Bo widzę,ze to dla kobiet w ciąży [emoji15]??
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio
Super wiadomoscDzisiaj mój 8dpt 3dniowego zarodka. Spalam 13 godzin więc po przebudzeniu postanowiłam zakupić test. I co? Piękne dwie kreski. Nie mogę uwierzyć. Kupiłam jeszcze dwa i tak samowieeeeelka radość. Nie wiem czy dzisiaj będzie beta bo piątek ale jak tylko dotrze to się pochwalę
![]()
Gratulacje. To teraz kolejne 2 tyg w stresie.Udalo sie. kolejna beta 634!!! Nie potrafie opanowac emocji, rycze jak dziecko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ile zarodkow mialas 1 czy 2. Bo moze byc tak ze jeden teraz odpadl i dopiero bedzie przyrastac betatak w tym samym![]()
tylko jeden Serce bo tylko tylko tyle się udałoA ile zarodkow mialas 1 czy 2. Bo moze byc tak ze jeden teraz odpadl i dopiero bedzie przyrastac beta
Wielkie gratulacje kochana!Dzisiaj mój 8dpt 3dniowego zarodka. Spalam 13 godzin więc po przebudzeniu postanowiłam zakupić test. I co? Piękne dwie kreski. Nie mogę uwierzyć. Kupiłam jeszcze dwa i tak samowieeeeelka radość. Nie wiem czy dzisiaj będzie beta bo piątek ale jak tylko dotrze to się pochwalę
![]()
Przykro mitylko jeden Serce bo tylko tylko tyle się udało![]()
Wysoką bete będziesz mieć pewnie skoro już w 8dpt 3-dniowego kropka test sikany pokazał wyraźnie druga kreskęDziękuję dziewczyny. Trzymam bardzo mocno kciuki za Was. Oby 2017 rok byl dla nas najszczęśliwszy![]()
Kochana powtorz w poniedzialek wtedy bedzie wszystko wiadomo. Ktos tu byl na bb ze beta tez slabo przrastala a potem ciaza ladnie sie rozwijala.tylko jeden Serce bo tylko tylko tyle się udało![]()
Wspaniale!!!! Oby tak dalejUdalo sie. kolejna beta 634!!! Nie potrafie opanowac emocji, rycze jak dziecko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom