Mawila
Fanka BB :)
U mnie trwała 6-7 dniDziewczyny ile trwa stymulacja do krotkiego protokolu??? Chodzi mi mniej wiecej, bo wiem ze to od wielu czynnikow zalezy..
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie trwała 6-7 dniDziewczyny ile trwa stymulacja do krotkiego protokolu??? Chodzi mi mniej wiecej, bo wiem ze to od wielu czynnikow zalezy..
Dziewczyny ile trwa stymulacja do krotkiego protokolu??? Chodzi mi mniej wiecej, bo wiem ze to od wielu czynnikow zalezy..
Mąż jeszcze nie wie ma dziś ważny egzamin na uczelni i prosto po pracy pojechał nie odebrałam napisałam że spalam. Nie mogłam mu powiedzieć bo nie pojechał by do szkoły...powiedziałam rodzicom mama przyjechała do mnie kurde tyle nieszczęść na nas spada rodzice tak się cieszyli że mają dla kogo walczyć z tymi rakamiprzepraszam że tak się uzalam nad sobą
tutaj do Was. Wiem że trzeba być silnym przejdzie mi i będzie dobrze muszę tylko swoje wypłakac. Dziękuję Wam to forum jest wspaniałe!
Kochane mamusie zapisalam sie tutaj dwa msce temu i bardzi fajnie was sie czyta
Jest nas jeszcze wiecej mamus na forum "ciezaroweczki Po in vitro ", zapraszam ,piszemy o humorkach jak sie czujemy od poczatku pierwszych mscy ciazy,Idac w gore piszac o wyprawkach dla nas di szpitala ,o zakupach co potrzeba .., wkoncu rowniez o porodzie I o pielegacji malenstw
Ja czytam obydwa forum i serio super ,tu czytam bowiem bylam w lipcu jedna z was ktora martwila Sue co i jak jski protokol czemu tak a czemu inaczej , kiedy wkoncu te usg pierwsze serca itd i jestem tez tam dzielac moja radosc wsrod innych mam Po ivf wiec zapraszam na ciezaroweczki Po invitro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Młode małżeństwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody mąż pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom