katharina203
Fanka BB :)
Bolatko wiem ze bylas w stresie ale tez bym napisala jakas skarge na nia...trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja gdzieś za 2,5 -3 tygodnie będziemy razemJejku jak ja Wam zazdroszczę [emoji6]ja dopiero gdzieś za 2 tyg przyjmę moje kropusie. Juz sie doczekać nie mogę!!
Moze spróbuj inny smak ,inna firma, ja tez mam swoje ulubione a innych nie mogę [emoji58]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio
A u kogo jesteś? Ja u dr Trzeciaka i in vitro nam się nie powiodło ale mamy już córkę z ciąży naturalnej dlatego dla mnie walka ma sensTeż jestem w invimedzie we Wrocławiu, więcej opinii o tej klinice będę mogła napisać po pieszym podejściu narazie mam mieszane uczucia!
Ja u dr Trzeciaka i mimo że nadal nam się nie udało to zostanę nadal u tego doktora i zobaczymyU kogo jesteś? ja u dr. wickiewicz
Ja u dr Trzeciaka i mimo że nadal nam się nie udało to zostanę nadal u tego doktora i zobaczymy
Beta spadła 19,20 czekam na informację od lekarza co teraz
Ja brałam normalnie wszystkie leki.Dziewczyny, odnośnie tych leków ktoś coś? Czy w dniu transferu mam brac czy nie? Acard, eucerin, engystol, estrofem, luteinus dopochwowo, no i suplementy...
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Strasznie,strasznie mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]Beta spadła 19,20 czekam na informację od lekarza co teraz