bertha
Fanka BB :)
No może będzie Oki też to wypiłam teraz z 2%
Roksi, a po co to białko? Dołączyłam niedawno i nie jestem w temacie. To cos do invitro?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No może będzie Oki też to wypiłam teraz z 2%
A wycielas srodek?A jęzor masz swój czy Obcego?
Btw mnie mój szczypie po ananasie zjedzonym godzinę temu
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Już lepiej, od tego dentoseptu:-) ja tak mam od kiwiA jęzor masz swój czy Obcego?
Btw mnie mój szczypie po ananasie zjedzonym godzinę temu
A wycielas srodek?
Roksi, a po co to białko? Dołączyłam niedawno i nie jestem w temacie. To cos do invitro?
Żeby było wszytko Oki podczas stymulacji, żeby nie było Hiperki czy jakoś tak, też się dowiedziałam dopiero o tym na Forum, moja doktor tak kazała, więc nawet nie pytałam po co bo byłam tak tym wszystkim przejęta, że zaczynamyRoksi, a po co to białko? Dołączyłam niedawno i nie jestem w temacie. To cos do invitro?
Ananas? Po co? Jeżeli mogę zapytać....
Podobno odrobinę pomaga przy implantacji. Nie wiem dokładnie dlaczego, starsze starzej koleżanki może odpowiedzą. Wiem, ze w ananasie jest enzym proteolityczny wiec może z tym związane. Po dwa plasterki dwa dni przed transferem i dwa po. Ja traktuje to trochę jak amulet z przymróżeniem oka ale może i coś da
Każdy amulet jest dobry jak wierzy się w jego moc![]()