Koniczyna82
Fanka BB :)
Koniczyna, jestem na stronie ale nie mogę znaleźć, podeślesz linka?
Zamawiałam ponad rok temu wiec nie mam linka. Ale potem poszukam (zaraz mam spotkanie z klientka)
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koniczyna, jestem na stronie ale nie mogę znaleźć, podeślesz linka?

Ja miałam 16dc, ale to własnie zalezy od endo i innych parametrów.Balątko, ropuszka
Proszę dopisz mnie kreatola na jutro na wizytę przed krio
Ja mam jakoś wcześnie tą wizytę bo 7 dc. Jak czytam historie że po estrofemie endo niektórym nie rośnie to się podlamalam. Którego dnia cyklu robi się transfer przy tym estrofemie man 2 zarodki trzydniowe 8 A.
Koktajle proteinowe zalecane są tylko wtedy gdy przygotowując się do punkcji masz kosmiczny estradiol i istnieje ryzyko wystąpienia hiperstymulacji. Ja miałam estradiol na poziomie 7000 więc transfer był odroczony.Link do: NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Odzywianie przy IVF (i nie tylko)![]()
Znalazlam takie info Ale szczerze mi nic nie mowiono o bialku tylko mielismy ograniczyc kawe alkohol I zero papierosow wiec Ja ani ananasa ani bialka nie spozywalam w wiekszych ilosciach ,..... nie wiedzialam a ciaze -27t3d
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jo_asia79 będzie dobrze musisz wierzyć w swojego kropka u mnie mógł wystąpić zespół przetoczenia czyli skończyć mogłoby się śmiercią obu dzieci i po chwili załamania i przeczytaniu wszystkiego oraz wizycie u gin powiedziałam sobie ze u mnie nic takiego nie wystąpi a moim dzieciom powiedziałam ze maja dzielić się po połowie i nic sobie nie zabierać z jedzonka bo mama je dla obydwu i może ktoś sie śmiać ale zespół nie wystąpił wyniki książkowe a ja ani razu nie trafiłam do szpitala nie miałam plamien krwawienie itp nawet lekarz się dziwi a ja robilam wsxystko w domu nawet okna mylam i caly czas czuje się super także ja wierzę że siła podświadomości jednak może działać cudaWierz Kochana w swoje dzieciątko
![]()
Koktajle proteinowe zalecane są tylko wtedy gdy przygotowując się do punkcji masz kosmiczny estradiol i istnieje ryzyko wystąpienia hiperstymulacji. Ja miałam estradiol na poziomie 7000 więc transfer był odroczony.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bralam 2 miesiace i to lekarz mi powiedzial kiedy i jak odstawiac...Dziewczyny proszę o radę. Po pozytywnej becie jak długo bierze się encorton. Wzięłam go na własną rękę bo lekarz nie chciał zapisać więc nie będę się go teraz radzić w tej kwestii. Biorę 5 mg raz dziennie. Kiedy należy bo odstawić bo wiem że nie powinno się przeciągac. Jakie macie doświadczenia?