Koniczyna82
Fanka BB :)
Ja bralam 2 miesiace i to lekarz mi powiedzial kiedy i jak odstawiac...
2 miesiące aż? Serio? Dziewczyny, wy też tak długo?
Edit
Już doczytałam, że tak
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bralam 2 miesiace i to lekarz mi powiedzial kiedy i jak odstawiac...
Obys nigdy sie nie przekonala. Bol straszny jajnikow to tego wyladowalam w szpitalu bo nie moglam normalnie oddychac. Przy oplucnej przy nerkach przy otrzewnej mialam plyn przez ktory mnie np strasznie bolaly nerki...A ta hiperstymulacja jak sie objawia? I w czym przeszkadza?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja jak miałam transfer około 12 to mi lekarz leki rano kazał wziąć wszystkie normalnie a dawkę popołudniowa wziąć tylko te leki które nie są dowcipne (te dowcipne kazał piminac).I wieczorem po transferze miałam już brać leki jak wcześniej
Czyli jednak zdecydowaliscie się na Łódź?Dziewczyny wyszłam z wizyty z nowej kliniki : skierowanie na immunologie do Łodzi ,skierowanie na Kariotypy i na Histeroskopie!!! Przed wejściem znalazłam grosik na szczęście wiec mam nadzieje ze światełko w tunelu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie dlatego ananasa je sie 2 dni przed i 3 dni po transferze zeby nie wywolac skurczy. Chociaz na Olsztynskim forum Artemidy mamy dziewczyne ktora wtranzalala po 2 plastry przez cale 2 tygodnie po transferze i jest w ciazy. Prawda jest wiec taka ze jak ma sie zagniezdzic to sie zagniezdzi i nic nie stanie na przeszkodzie
Tak sobie właśnie czytam i wynalazłem, ze Bromelanina zwiększa wchłanianie leków przeciwzakrzepowych. Wiec lepiej nie jeść z Acardem żeby nie przedobrzyć. I jeszcze, ze może powodować skurcze. Oczywiście chodzi o większe dawki przy suplementacji. Wiec nie przesadzajmy z nią. Po transferze nie tknę tego "środka"
Masakra nie strasz mnie :-( ja pije to białko 3 razy dziennie i do tego na śniadanie i kolacje robię jajka! kurde cały czas zapominam, że mam nie pić kawy, dzisiaj znowu w pracy piłam bo koleżanka zrobiła i to jeszcze kawa parzona :-/Obys nigdy sie nie przekonala. Bol straszny jajnikow to tego wyladowalam w szpitalu bo nie moglam normalnie oddychac. Przy oplucnej przy nerkach przy otrzewnej mialam plyn przez ktory mnie np strasznie bolaly nerki...
Wlasnie dlatego ananasa je sie 2 dni przed i 3 dni po transferze zeby nie wywolac skurczy. Chociaz na Olsztynskim forum Artemidy mamy dziewczyne ktora wtranzalala po 2 plastry przez cale 2 tygodnie po transferze i jest w ciazy. Prawda jest wiec taka ze jak ma sie zagniezdzic to sie zagniezdzi i nic nie stanie na przeszkodzie![]()
Kawa
Mhm, a w w czym szkodzi kawa jeszcze przed transferem? Tzn. nie mowię o opisaniu się kawa jak w "Kochanych kłopotach" a o jednej maleńkiej słabej kawie do śniadania? Ja się całkiem serio pytam.