Roksii89
Fanka BB :)
Jakiej firmy testy, że są bardo czułe?Wiesz co, poprzednio w 8dpt juz był jakis zarys kreski, mam bardzo czułe testy.
A teraz nic kompletnie. No nic, nie pozostaje mi nic innego tylko poczekać...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakiej firmy testy, że są bardo czułe?Wiesz co, poprzednio w 8dpt juz był jakis zarys kreski, mam bardzo czułe testy.
A teraz nic kompletnie. No nic, nie pozostaje mi nic innego tylko poczekać...
Hej meldujeRybka jak tam po wizycie ??? Jak chlopaki
Cudownie czytac takie wiadomosci...calysy dla dzielnej mamy i jej chlopcow...Hej meldujechłopaki super obrucili się i już mi nie leżą głowami na pecherzu mało miejsca mają to kopniaki i boksowanie prawie cały czas w tych samych miejscach przepływy super prawie identyczne szyjka zamknięta dostałam fiolke na badanie gbs teraz 6.02 prenatalne i potem już umawiamy się kiedy tniemy i chłopaki juz będą zostało mi jakie 6-7 tygodni
ogólnie dxieci super ja super doktorek powiedział ze medal mi da i życzył by sobie zęby każda pacjentka tak przechodziła ciążę z obciazeniami to nie musiało by być oddziałów patologi ciąży
![]()
Dziękuję całuski ode mnie i chłopakówCudownie czytac takie wiadomosci...calysy dla dzielnej mamy i jej chlopcow...
W kalkulatorach, z których korzystałam można było wpisać datę ostatniej miesiączki ALBO datę zapłodnienia (która oczywiście w przypadku naturalnych zapłodnień rzadko jest znana).
Pozdrawiam
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi Pink test super czuly W 8dpt wyszedł bardzo pozytywnyJakiej firmy testy, że są bardo czułe?
Trzymam kciuki, zeby jeszcze cien sie pokazal w kolejnych dniach!!!Ja dziś zatestowałam- 8dpt, 3 dniowe zarodki. I niestety biel aż razi po oczach. Nie ma czego dopatrywać jak przy wczorajszym teście, na którym były chyba jeszcze widoczne resztki ovitrelle.
Ja wiem, że to jeszcze może być za szybko itd, itp, ale chyba czas pogodzić się z ostateczną porażką ;(. Nie tak miał wygladać ten dzień, nakręciłam się tym wczorajszym cieniem niepotrzebnie.
No cesarka to piękny sen po niej jest tylko cudnie.Dziękuję całuski ode mnie i chłopaków<3 zaczynam się stresować dziś miałam już taki realistyczny sen ze jadę na cc ze aż się obudziłam z przerażeniem ze aż mój mąż się wystraszyl a potem jeszcze moja nieszczęsna teściowa mi się przyśniła i nie wiem co było gorsze chyba teściowa
![]()
Mój mąż to samo powiedział jak mu o powiedziałam o śnie z udziałem jego mamusi to mi powiedział ze dzieci starsze i mam śnić tylko o miłych ludziach i rzeczachNo cesarka to piękny sen po niej jest tylko cudnie.
Ale teściowa. ...... jezu co za koszmar Ci się śnił ta wredna baba brrrr akysz siooooo.
Bobo test, żółte.Jakiej firmy testy, że są bardo czułe?