Julita1234
Fanka BB :)
Muszę wiedzieć mniej-więcej bo jednak to dużo kasy ale czego się nie robi aby mieć dziecko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój lekarz mi powiedział że ok 2000tys krótki ale może coś będzie taniej może się mylił?
Nie jestem za bardzo w temacie...ale jak do stymulacji do in vitro to 12dc to juz po ptakach...ja sie umowilam na pierwsza wizyte w 12dc moze to za pozno...?
W PL podchodzisz? Jeśli tak i po raz pierwszy to powinnaś mieć refundację leków na 3 cykle (3 stymulacje).O fefundacjirefundacji mi mówił. Będą refundowane protoprotok9l 2 tygodnie krótki a co dalej to się okaże 30 stycznia jeśli okres przyjdzie na czas
Nie jestem za bardzo w temacie...ale jak do stymulacji do in vitro to 12dc to juz po ptakach...
To teraz rozumiem i na naturalnym podejsciu sie nie znamAle Ania na naturalnym podchodzi wiec nie ma leków na razie.
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
nieNie jestem za bardzo w temacie...ale jak do stymulacji do in vitro to 12dc to juz po ptakach...
ja sie umowilam na pierwsza wizyte w 12dc moze to za pozno...?