Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze raz zapytam, czy jest znaczenie o której wezmę zastrzyk w drugi dzień cyklu?
TrzymamCoś zaskoczyło ale zobaczymy co dalej..
Jestem ostrozna bo jednak mam przykre doświadczenia. Startowałam już tyle razy m.in w tym samym dniu co Ty i rybka. Podziwiam etapy na których jesteście i też chciałabym doczekać kiedyś tego czasu
Jezeli nie masz wyznaczonych godz to mysle ze nie. Ja mialam wyznaczone godz ranne i popludniowe i w tych bralamJeszcze raz zapytam, czy jest znaczenie o której wezmę zastrzyk w drugi dzień cyklu?
Dziękuje wszystkim za odp jakoś coś mi w głowie mówi, żeby zrobić to rano, więc tak zrobię! :-)Jezeli nie masz wyznaczonych godz to mysle ze nie. Ja mialam wyznaczone godz ranne i popludniowe i w tych bralam
I Ty będziesz za chwileczkęCoś zaskoczyło ale zobaczymy co dalej..
Jestem ostrozna bo jednak mam przykre doświadczenia. Startowałam już tyle razy m.in w tym samym dniu co Ty i rybka. Podziwiam etapy na których jesteście i też chciałabym doczekać kiedyś tego czasu
Gratulacje Joasiu [emoji173][emoji8][emoji38]Jest dobrze. Pecherzyk jest w dobrym miejscu, jakies 5 i pol tygodniakolejna wizyta za 10 dni!!! Hurrraaa
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki kochana [emoji173][emoji8]Coś zaskoczyło ale zobaczymy co dalej..