Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ja to ja całkiem odmieniec heheha ja niestety musze przesunac crio na jeszcze kolejny cykllecimy za granice na ferie i chyba nie zafunduje sobie lotu po transferze...bede sie martwic i chyba lepiej poczekac...lot by wypadal akurat na betowanie i chyba lepiej sie bede czula u siebie w tym czasie...
Zawsze chciałam robić betę w dniu urlopu, albo się uda albo nie . Jak się uda będzie to najlepszy odpoczynek a jak się nie uda to będzie mega okazji do przegadania kolejnego podejścia tak czy tak będzie zajebiscieO ja to ja całkiem odmieniec heheh
a ja niestety musze przesunac crio na jeszcze kolejny cykllecimy za granice na ferie i chyba nie zafunduje sobie lotu po transferze...bede sie martwic i chyba lepiej poczekac...lot by wypadal akurat na betowanie i chyba lepiej sie bede czula u siebie w tym czasie...
Bo trzeba być twardziochem a nie mieciochem hi hi hi hi.To ja dla odmiany Wam opowiem jak tu jest w Wariatkowie [emoji38] Mówię wczoraj do pielęgniarki , że bardzo proszę o coś innego a nie morfine do punkcji bo boli mnie przy pobieraniu jak cholera. Na co pani zapisała mi gaz rozweselajacy [emoji23] Ręce opadły. Pytam jej więc o leki rozkurczowe na dzień po punkcji ( ciul wie co w tej Szwecji podaja) i słyszę.... ze mam wziąć paracetamol i iść do pracy to nie będę o bólu myśleć [emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom