reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny. Jeśli pozwolicie to popytać Was troche. Staramy się z mężem o Maleństwo. Kiepskie nasienie męża to nasz problem. Jesteśmy po iui i Wiem, że raczej nic z tego. Czy żeby podejść do in vitro trzeba zaliczyć wcześniej kilka inseminacji? Czy jeśli się zdecydujemy na in vitro to jeden cykl wystarczy na wszelkie procedury? Niedługo wracamy do UK i chciałabym coś podziałać zanim to nastąpi. Zaczynam tracić nadzieję, że doczekamy się swojego Skarbu.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas niedlodnosc idiopatyczna a u nas od razu ivf proponowali ,zero iui
Majac potrzebne badania ty i maz ,mozesz podejsc w danym cyklu do ivf

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Jeśli pozwolicie to popytać Was troche. Staramy się z mężem o Maleństwo. Kiepskie nasienie męża to nasz problem. Jesteśmy po iui i Wiem, że raczej nic z tego. Czy żeby podejść do in vitro trzeba zaliczyć wcześniej kilka inseminacji? Czy jeśli się zdecydujemy na in vitro to jeden cykl wystarczy na wszelkie procedury? Niedługo wracamy do UK i chciałabym coś podziałać zanim to nastąpi. Zaczynam tracić nadzieję, że doczekamy się swojego Skarbu.

Oska, to Ty ??? Znamy sie chyba z innego forum...
Szkoda, ze tu trafiłaś, kibicowałam zeby Wam sie udało .
Mysle , ze teoretycznie powinniście przejść chyba ze trzy inseminacje , ale ja od razy przystąpiłam do IVF.
U mnie wszystko było mega szybkie , cała procedura, przyjechałam tylko na wakacje na miesiac. Z perspektywy patrząc było mnóstwo niedociągnięć i teraz w życiu bym sie na to nie zgodziła. Wszystkie badania robiłam juz po rozpoczęciu stymulacji. Ale Ty na pewno wiele masz juz zrobionych. Pogadaj z doktorem. Ja trafiłam do swojego w trzecim dniu cyklu i chyba od razu dostałam ten cały arsenał leków .
Powodzenia .
Nie trać nadziei.

Oska, to Ty ??? Znamy sie chyba z innego forum...
Szkoda, ze tu trafiłaś, kibicowałam zeby Wam sie udało .
Mysle , ze teoretycznie powinniście przejść chyba ze trzy inseminacje , ale ja od razy przystąpiłam do IVF.
U mnie wszystko było mega szybkie , cała procedura, przyjechałam tylko na wakacje na miesiac. Z perspektywy patrząc było mnóstwo niedociągnięć i teraz w życiu bym sie na to nie zgodziła. Wszystkie badania robiłam juz po rozpoczęciu stymulacji. Ale Ty na pewno wiele masz juz zrobionych. Pogadaj z doktorem. Ja trafiłam do swojego w trzecim dniu cyklu i chyba od razu dostałam ten cały arsenał leków .
Powodzenia .
Nie trać nadziei.

Hej, a z jakiego forum się znamy? :-) Miło mi jednak spotkać znajoma dusze:-)
No my już mamy duuuzo badań zrobione i chyba chciałabym przejść do in vitro, bo iui to tylko strata pieniędzy za coś co daje 15-20 procent szans

12w1d.jpg
Hej Kobitki. Ja juz po badaniu i wygląda na to, że na tym etapie jest wszystko ok. Lekarz nie miał żadnych zastrzeżeń.
1484938739-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 12w1d.jpg
    12w1d.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 503
Ostatnia edycja:
My juz po wizycie. A wiec Kubus odwrocil sie i jest juz ulozony glowka w dol co dalo sie juz odczuc. Wazy 1234 g nie dal sobie zrobic zdjecia bo buzke zakryl raczkami. Szyjka jeszcze dluga zamknieta 3.44 cm. Tylko zaczelo mi cisnienie skakac dzis mialam 157/97 i mam codziennie mierzyc. I moja waga tez poszla w gore 29 tc i +11 kg.

reklama
Mam straszne mdłości i nie wiem czy to przez @, czy Elonve! czytam na jej temat ale mało jest o niej napisane nic nie ma jak się mogę po niej czuć ulotka wiadomo wszytkie choroby świata muszą napisać. Znalazłam tylko, że bardzo mało jajeczek jest po niej :-( i już pojawia się stres, czy będą jakieś jajeczka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry