Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
In vitro wczesniej Bialystok mial procedure za ok 4 tysiace teraz podniesli wam do 5 podobnoA wiadomo coś dokładniej? Chodzi o zwykłe wizyty ginekologiczne czy in vitro?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie. Zmienił się cennik na stronie. Było 3.850 zl a teraz jest 5.000 zl.In vitro wczesniej Bialystok mial procedure za ok 4 tysiace teraz podniesli wam do 5 podobno
Cudowne zdjęcieBabeczki ale jestem szczęśliwaSześć lat i warto było czekać dla tego zdjęcia
Zobacz załącznik 792406
Tak tanio tam było? ja za pakiet w invimedzie płacę 7400 :-/Faktycznie. Zmienił się cennik na stronie. Było 3.850 zl a teraz jest 5.000 zl.
Tak. Tam tyle kosztuje stymulacja, punkcja zamrożenie i pierwszy transfer. Do tego trzeba doliczyć leki i badania i ew. następne transferyTak tanio tam było? ja za pakiet w invimedzie płacę 7400 :-/
Babeczki ale jestem szczęśliwaSześć lat i warto było czekać dla tego zdjęcia
Zobacz załącznik 792406
Ooo to teraz dopiero zmienili bo jeszcze 3 dni temu bylo po staremu.Faktycznie. Zmienił się cennik na stronie. Było 3.850 zl a teraz jest 5.000 zl.
Babeczki ale jestem szczęśliwaSześć lat i warto było czekać dla tego zdjęcia
Zobacz załącznik 792406