Nataliaa93
Fanka BB :)
Pixie_Dixie trzymam kciuki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakby co kochana mam Lamette, której na pewno nie zuzyje jeśli chcesz daj znać to Ci wyśleCzęść dziewczyny. Wraca do was po poradę.... W skrócie.... Choroba Gravesa Beschedowa ...Obecnie Tsh 2,4 ale anty Tpo zaszalalo dużo ponad normę, zmiana lekarza, decyzja o 3 próbach na Lametta, ale do tego Eutyrox...Jejka, trochę się obawiam żeby nie zaszaleć z tą tarczycą i znowu żebym nie walczyła z nadczynnością bo to dużo gorsze od niedoczynności....Czy któraś z was ma podobne doświadczenia,;(
To w Bialym wizyta do in vitro kosztowala 250 zl tez bez zadnych badan. Ale teraz weszlam na cennik i jest zmieniony i ceny w gore. Bo zwykla wizyta kosztuje teraz 160-180 zl a np badania prenetalne placilam po 350 zl a teraz juz 430 zlU nas nas w Ol wizyty byly od 160 do 250 zl bez dodatkowych badan
Tu masz cennik ArtemidyFaktycznie różnica cenowa straszna!
Ja wybrałam klinikę pierwszą jaka mi się pokazała w Google! nie miałam pojęcia nic na ten temat byłam ciemna myślałam, że cenny wszędzie takie same i, że jak pójdę na wizytę to powiedzą, że wszystko Oki ale wyszło jak wyszło ! Już zapłaciłam i zostaje mi tylko liczyć na cud, że będzie wszytko Oki przy pierwszym podejściu ale im bliżej tym wiem, że nie ma szans. Może i dobrze bo jak bym myślała, że będzie ciąża przy pierwszym podejściu i jak by nie było to nie będę może tak załamana. Jak nir wyjdzie u nas to zmieniam klinikę bo nie będzie mnie stać znowu tyle zapłacić!
I nie chodzi w tym wypadku o pieniądze, bo to małżeństwo ma pieniądze. Wiec czy wydadzą 60
To ja chyba zapłaciłam najwięcejpunkcja i IMSI 5800 embriotransfer 800 mrożenie 2 zarodków 550 plus wizyty
i leki
A pewnie. Za 10 lat się będziesz martwić, żeby wszy nie złapało na zimowisku. Codziennie ostatnio taka reklama mi na aplikacji bb wyskakuje
Będzie dobrze!
.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony