reklama
Mawila
Fanka BB :)
Tak mi przykroDziewczyny jednak to poronienie, ogromna ilosc krwi, coraz wiecej skrzepow i coraz wiekszy bol podbrzusza. Raczej zakoncze historie z invitro bo pdychicznie nie daje rady. Zycze Wam wszystkiego naj, duzo dzieci przede wszystkim. Ja mam jednego synka i na nim mam zamiar sie teraz skoncentrowac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Asiu [emoji22][emoji22]Dziewczyny jednak to poronienie, ogromna ilosc krwi, coraz wiecej skrzepow i coraz wiekszy bol podbrzusza. Raczej zakoncze historie z invitro bo pdychicznie nie daje rady. Zycze Wam wszystkiego naj, duzo dzieci przede wszystkim. Ja mam jednego synka i na nim mam zamiar sie teraz skoncentrowac.
Strasznie mi przykro
Życzę Ci teraz dużo siły.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
ambicja1987
Dziewczyny jednak to poronienie, ogromna ilosc krwi, coraz wiecej skrzepow i coraz wiekszy bol podbrzusza. Raczej zakoncze historie z invitro bo pdychicznie nie daje rady. Zycze Wam wszystkiego naj, duzo dzieci przede wszystkim. Ja mam jednego synka i na nim mam zamiar sie teraz skoncentrowac.
Bardzo przykro...
Asia tak bardzo bardzo mi przykro ... przesyłam mnóstwo ciepłych myśli [emoji173]
Roksii89
Bardzo mi przykro kochana, ja poronilam w sierpniu wiem co to znaczy :-( nie podawaj się!Dziewczyny jednak to poronienie, ogromna ilosc krwi, coraz wiecej skrzepow i coraz wiekszy bol podbrzusza. Raczej zakoncze historie z invitro bo pdychicznie nie daje rady. Zycze Wam wszystkiego naj, duzo dzieci przede wszystkim. Ja mam jednego synka i na nim mam zamiar sie teraz skoncentrowac.
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Asia!!!! Bardzo mi przykro!!!
Ha weucilam do pracy 10 dni Po transferze i tak zostalo a jestem w 7 mscu ,planowany koniec pracy 8 miesiac ,obydwie jestesmy silne i lekarz tez mowi to zalezy od pracy ,samopoczycia mamy oraz dziecka, czasem man praca stojaca ze musze lazic czasem caly dzuen siedze Ale dahemy rade jeszxze pracowac
)
Jedyne co to zskonczylam sprzatac dom od niedawna juz mi sie nie chce ani z mopem tanczyc
Zycze kazdej dziewczynie tak cudownej ciazy jak ja przechodze,tylko zgaga i placz nerwy mam ale staram Sue z nerwami walczyc s na zgage wypije mleko I triche lepiej
))
Ha weucilam do pracy 10 dni Po transferze i tak zostalo a jestem w 7 mscu ,planowany koniec pracy 8 miesiac ,obydwie jestesmy silne i lekarz tez mowi to zalezy od pracy ,samopoczycia mamy oraz dziecka, czasem man praca stojaca ze musze lazic czasem caly dzuen siedze Ale dahemy rade jeszxze pracowac
Jedyne co to zskonczylam sprzatac dom od niedawna juz mi sie nie chce ani z mopem tanczyc
Zycze kazdej dziewczynie tak cudownej ciazy jak ja przechodze,tylko zgaga i placz nerwy mam ale staram Sue z nerwami walczyc s na zgage wypije mleko I triche lepiej
Podziel się: