Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi przykroDziewczyny jednak to poronienie, ogromna ilosc krwi, coraz wiecej skrzepow i coraz wiekszy bol podbrzusza. Raczej zakoncze historie z invitro bo pdychicznie nie daje rady. Zycze Wam wszystkiego naj, duzo dzieci przede wszystkim. Ja mam jednego synka i na nim mam zamiar sie teraz skoncentrowac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu [emoji22][emoji22]Dziewczyny jednak to poronienie, ogromna ilosc krwi, coraz wiecej skrzepow i coraz wiekszy bol podbrzusza. Raczej zakoncze historie z invitro bo pdychicznie nie daje rady. Zycze Wam wszystkiego naj, duzo dzieci przede wszystkim. Ja mam jednego synka i na nim mam zamiar sie teraz skoncentrowac.
Dziewczyny jednak to poronienie, ogromna ilosc krwi, coraz wiecej skrzepow i coraz wiekszy bol podbrzusza. Raczej zakoncze historie z invitro bo pdychicznie nie daje rady. Zycze Wam wszystkiego naj, duzo dzieci przede wszystkim. Ja mam jednego synka i na nim mam zamiar sie teraz skoncentrowac.
Bardzo mi przykro kochana, ja poronilam w sierpniu wiem co to znaczy :-( nie podawaj się!Dziewczyny jednak to poronienie, ogromna ilosc krwi, coraz wiecej skrzepow i coraz wiekszy bol podbrzusza. Raczej zakoncze historie z invitro bo pdychicznie nie daje rady. Zycze Wam wszystkiego naj, duzo dzieci przede wszystkim. Ja mam jednego synka i na nim mam zamiar sie teraz skoncentrowac.