Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas podobny przypadek, za bardzo jeszcze nie pomogę bo jestem na początku drogi dopiero mam stymulację. Powodzenia i witamy :-)Hej dziewczyny. Jesteśmy po nieudanej IUI, wyniki męża coraz gorsze. Nie chcemy próbować dalej, bo to się mija z celem. Jesteśmy zdecydowani na in vitro. Przeraża mnie cały ten proces. Ktoś mógłby opowiedzieć jak to wszystko wygląda? Nie chcę teorii, ale realne przeżycia....
dzięki za miłe powitanieU nas podobny przypadek, za bardzo jeszcze nie pomogę bo jestem na początku drogi dopiero mam stymulację. Powodzenia i witamy :-)
3. Kobiety w ciążyA w ogóle dziewczyny, wiedziałyście że hibiskus może mieć działanie poronne? Tak sobie przypomniałam. Kiedyś odkryłam to przypadkiem jak szukałam zamiennika na kawę i herbatę w ciąży.
.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony
W drugi dzień @ Elonva teraz puregon i orgalutrandzięki za miłe powitanie
A czym stymulacja?
Nie martw sięKoniczynko...leczymy się cały czas w tej samej klinice. Mój M ma cały czas morfologię 2% bez zmian. Do tego ruchliwość i ilość też niezbyt... Przeraża mnie, że tyle energii pieniędzy leków stresów psychicznych i fizycznych i może się nie udać![]()
gratuluje wiedzy dziewczyny!!!Mieszkam na Śląsku w Tarnowskich Górach wpadaj cie kiedy chcecie![]()