Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do 35 podają dwa po 35 można nawet trzy, chyba że coś się zmieniło.
Co do IVF to jestem szperaczem nie związanym osobiście z medycyną, ale wykształcenie mi pomogło zrozumieć co nieco...
Z czasem bezsilność takdobija, że chcesz wziąć sprawę w swoje ręce i sama zrobićto IVF. BTW znam takie agentki co same się stymulowały, no ja z mężem trochę też mieliśmy hardcore. Bo dodaliśmy za dużo rozpuszczalnika i przeliczaliśmy dawki menopuru, żeby wyszło na to do lekarz pisał. Wiesz jakiego starch mieliśmy dając po 330IU menopuru!! normalnie miałobyc 150. :-)
Lada chwilaKoniczynko, koniczyno!! kiedy beta?? bo szperam i nie wiedze nic...:-( rozmysliłaś się? czy zachowujesz pozytywne informacje tylko dla siebie![]()
Nooo...Dzizas [emoji15] No to naprawdę niezle hardcory jesteście [emoji28]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
jak to blastka to 6dpt beta powinnabyć wtedy rokowania są super:-) Niby ja mialm 6dpt i wyszlo jak wyszło, ale częściej jak beta jest 6dpt jest dobrze. Jak jej nie ma to szanse maleją, ale i tak nie do 0:-) bo ciąża to nie matematyka.