Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nooo...
Ale co znaczy ze wyniki były kiepskie i jak sie poprawiło? Rozumiem ze chodzi o morfologię skoro żylaczki powrózka?Staramy sie prawie 3 lata. Maz mial kiepskie nasienie, operacje powrozka nasiennego i leki. Troche sie poprawilo. W lipcu 2016 trafilismy do kliniki leczenia nieplodnisci do gamety w lodzi.dostalismy mase badan do zrobienia lacznie z genetycznymi i kariotypy. U mnie nic nie stwierdZono wiec problemem tylko albo az zostalo kiepskie nasienie. W pazierniku 2016 podeszlismy do 1IUI a w styczniu tego roku do 4 ostatniej i teraz kolejnym krokiem jest in vitro.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ehhh babo tule mocno, bo to dopiero początek![]()
[emoji23] ja wczoraj transfer a już myślę o sikaczach [emoji23] to ja jestem głupia [emoji16] do wyników zwariuje. Mąż najlepiej by mnie do łóżka przywiązal. Jak usłyszał że idę jutro do pracy , a pracuję fizycznie to się wściekł.A ja robiłam rano sikacza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji28] wiem wiem..... głupia jestem [emoji41]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Tak jest o morfologie.Ale co znaczy ze wyniki były kiepskie i jak sie poprawiło? Rozumiem ze chodzi o morfologię skoro żylaczki powrózka?
A jakie masz AMH i TSH?