Zgadzam się z Tobą zupełnie, jeśli ktoś może finansowo to Nifty. Ja bym musiała absolutnie. Przy transferach z tej stymulacji nie muszę o tym myślec bo PGS ale ogólnie to... Nifty albo Harmony. Ale jesli ktoś finansowo ńie może to PAPPA jak najbardziej, szczególnie że często jest w pakietach (np. w takim przeciętnym Medicerowym ze wskazaniem jest za darmo)
A ty sie dziewczyno nie stresuj bo wyszedł ci bardzo dobry wynik, PAPPA nic nie zaniżyło. Masz mniej więcej prawdopodobieństwo odzwierciedlające wiek a nawet mniejsze. Siedziałam kiedyś długo na bardzo prężnie działającym forum o przedziernoscim, nie tym tu na bb tylko naprawdę prężnym. I mogę powiedzieć, ze olbrzymia większość wyhaczonych przy PAPPie ciąż jest zdrowa, nawet tych poniżej 1:50. 1:100 sa naprawdę rzadkie. Powyżej 100 to mniej niż na palcach jednej ręki na setki, bo przeczytałam setki podstron tego wątku. Od początku. Tak że spokojnie.
I powiem ci, ze u mnie mimo NT na granicy (2,4) (btw, wiesz, ze w Angli granica to 3?) i pozostałych parametrów całkowicie w normie, lat 32 lekarz COŚ widział. Za wcześnie było na zmierzenie tego cosia ale powtarzał doplera i powtarzał, niby wszystko grało ale mu coś nie pasowało, powiedział ze za wcześnie na pewne pomiary ale konieczne echo serca poźniej a teraz mam zrobić PAPPĘ (skierowanie w Medicower w ramach pakietu mam dostać bo widzi wskazania). A PAPPA 1:3
Będzie dobrze, nie stresuj sie