reklama

Kto po in vitro?

reklama
O widzicie, ja w ciąży z córeczką byłam pewna, że chłopak, ale zanim imię mieliśmy. No i już dla chłopca nie szukałam.
A teraz "chcieliśmy" dziewczynkę, imię wybrane, a tu chłopak. Imienia brak, a tu zaraz połowa ciąży.
Śmiesznie, że jak byłam młodsza zawsze mi się podobały imiona Marek i Mateusz. No i wyobraźcie sobie, że bracia mojego męża to Markus i Matthias... [emoji23]
Poszukiwania trwają.
Miłego dnia, kochane!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

O widzicie, ja w ciąży z córeczką byłam pewna, że chłopak, ale zanim imię mieliśmy. No i już dla chłopca nie szukałam.
A teraz "chcieliśmy" dziewczynkę, imię wybrane, a tu chłopak. Imienia brak, a tu zaraz połowa ciąży.
Śmiesznie, że jak byłam młodsza zawsze mi się podobały imiona Marek i Mateusz. No i wyobraźcie sobie, że bracia mojego męża to Markus i Matthias... [emoji23]
Poszukiwania trwają.
Miłego dnia, kochane!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać jak znajdziesz jakieś fajne :) :*

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Koniczyna
Z tą historią to masz 100 procent racji zawsze tak na mnie działała jak chodziłam do szkoły :p
A co do okresu to ten następny przyszedł u mnie ze 2 dni wcześniej i miałam istny potop szwedzki, a po nieudanym transferze taki słaby zdziwiłam się trochę myślałam że będzie odwrotnie

Ja już po wizycie, wizyta pełna zmartwień!
Zacznę od początku jajeczek mam jednak 16, więc punkcja w poniedziałek, transfer w czwartek lub sobotę jeśli będzie Oki bo mój ESTRADIOL nie może przekroczyć 3300 już mam ponad 1000, jeśli przekroczy transferu nie będzie jestem bardzo na to zła bo nie wiedziałam, że tak może być! Na urlop idę od środy, więc idealnie pasowało by na transfer mam nadzieję, że będzie Oki! Dostałam kolejne leki wydałam dzisiaj 740 zł w aptece. I kolejne pytanie jeśli dzisiaj będę np. się kochać z mężem do w poniedziałek wychodzi 3 dzień czyli, że Oki bo niby ma być od 3-7 dni tak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry