Żanka1410
Zaangażowana w BB
No u mnie szału nie ma, a zaspalam na betę, wiec dopiero środa .... a i te kreski to po pół godzinie wyszły , wiec nie wiem
![]()
![]()
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Ewidentnie sa dwie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mnie szału nie ma, a zaspalam na betę, wiec dopiero środa .... a i te kreski to po pół godzinie wyszły , wiec nie wiem
![]()
![]()
już po mnie 1,12![]()
Przykro mi, ale to jest mimo wszystko bardzo dobry znak. To znaczy ze organizm funkcjonuje dobrze i możesz zajść w ciążę. Teraz trzeba poczekać na TEN embrion silny i zdrowy. A może poprostu na odpowiedni czas. Szanse właśnie wzrosly na happy end a nie zmalały. Tule mocno wiem jak Ci przykro bo ja tez mam jednego aniołka.już po mnie 1,12![]()
Mysle ze cos jest na rzeczy:-)Nie wytrzymałam i jednak pojechałam. Na betę , czekam na wyniki!![emoji30]
Ja jestem pewna że tobie się udaloMysle ze cos jest na rzeczy:-)
już po mnie 1,12![]()
Kate a statystycznie rzecz biorąc myślisz, że moje szanse spadly jak beta nie drgneła? Biorąc pod uwagę, ze ciaza naturalna zaskoczyla dwa lata temu I przebiegala w puerwszych tygodniach idealnie bez żadnych wspomagaczy? Tak sie zastanawiam, ja mialam po niej podwojne łyżeczkowanie. Najpierw normalne a potem zostaly resztki I kilka godzin poźniej doczyscili mnie przy kamerce z histero. Moze przypomne o tym lekarzowi, spytam fdzie zarodek umiescil (pamietam ze doczyszczany mialam lewy rog macicy, a teraz jak podal blastkę to powiedział ze jest na samej gorze macicy umieszczona...Przykro mi, ale to jest mimo wszystko bardzo dobry znak. To znaczy ze organizm funkcjonuje dobrze i możesz zajść w ciążę. Teraz trzeba poczekać na TEN embrion silny i zdrowy. A może poprostu na odpowiedni czas. Szanse właśnie wzrosly na happy end a nie zmalały. Tule mocno wiem jak Ci przykro bo ja tez mam jednego aniołka.
Przykro mijuż po mnie 1,12![]()