Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na jaką teraz zmieniasz? dzisiaj jak byłam na sali było trochę dziewczyn niby ta sama klinika, a każda zupełnie inaczej wszystko miała. Mi się też wydaje, że miałam końskie dawki, że tyle ich dzisiaj było! Ale jestem już w domku szybki prysznic i leżę w łóżku przez tydzień.
I co Ci teraz podają w szpitalu ile musisz zostać? Pojechałas prosto do szpitala, czy do kliniki dzwoniłaś, i jak Cie traktują w szpitalu oni wiedzą o co kaman z tym wszytkim. Pytam na przyszłość bo siedzę i czytam o tej hiperce i faktycznie mega ilośc tych jajeczek u mnie. Dopiero teraz ogarniam to wszystko, dobrze, że nie będzie transferu bo ciąża niby wspomaga hiperke. Już myślę jak człowiek, że to wszystko dla mojego dobra i moich kropek, trochę mi smutno, że są tam teraz sameale niech się zapłodni błagam te 6 i ładnie dzielą. Ja przed punkcją bardziej martwilam się o męża i o jego ludki niż o mnie
![]()
Hooope
A gdzie ta nowa klinika bo cena bardzo atrakcyjna
Oj bzdury gadasz. Moze gorzej rokuje, ale nie jest gorsza. Współczynnik implantacji jest taki sam jak wczesnych blastocyst. Poza tym ona moze dojść następnego dnia do najwyższej klasy zarodka. Nie ma reguł. Nie ma pewniaków. Ja miałam morule czyli zarodek opóźniony o jeden dzień. A beta byla 6dpt czyli doszla do blastocysty tego samego dnia i zaimplantowala sie odpowiednio szybko. Niestety potem przyrosty nie byly super. Lekarz podejrzewal co. Zatem mogla to w ogóle wina embrionu. Na forum byly podane dwie morule i byla ciaza blixniacza. Niestety urodziło sie tylko jedno dziecię. Morfologia to nie pewniak:-)Ja miałam tez 19 pęcherzyków.
Z czego 4 były pełnowartościowe. A z tych 4 została jedna biedna Morula... która mi podali, bo lepszy rydz niz nic.
Wiem ze z Morul sa tez ciąże, ale jak juz nie doszła do blastocysty to znaczy ze jest słaba.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nic pewne nie jest :*Oj bzdury gadasz. Moze gorzej rokuje, ale nie jest gorsza. Współczynnik implantacji jest taki sam jak wczesnych blastocyst. Poza tym ona moze dojść następnego dnia do najwyższej klasy zarodka. Nie ma reguł. Nie ma pewniaków. Ja miałam morule czyli zarodek opóźniony o jeden dzień. A beta byla 6dpt czyli doszla do blastocysty tego samego dnia i zaimplantowala sie odpowiednio szybko. Niestety potem przyrosty nie byly super. Lekarz podejrzewal co. Zatem mogla to w ogóle wina embrionu. Na forum byly podane dwie morule i byla ciaza blixniacza. Niestety urodziło sie tylko jedno dziecię. Morfologia to nie pewniak:-)