Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koniczynko Po podaniu 2-3 dobrych zarodków mówi sie o RIF. Czyli dopiero przy 3 transferze szanse maleją. Moim zdaniem PGD to nie to samo co weryfikacja macicy. Implantacja to złożony proces i weryfikacja zarodka pod każdym względem. Poza tym zarodkinie rozwijają sie liniowo.A to oznacza ze najlepszy w chwili obecnej moze spasc z piedestału i przegoni go inny:-)
Lekarza kazał przyjechać do kliniki. Zrobił USG i wyszło, że zebrała mi się w brzuchu woda. Skierował mnie do szpitala blisko kliniki, bo mało jest szpitali, które potrafią to leczyć. Tak więc zostałam - 300 km od domu. Jutro mają przedstawić mi plan leczenia - dziś wzięli tylko próbki na badania.

Ja bralam letrox w poprzedniej ciazy... Teraz niestety tez.Ona twierdzi ze to od wit d tylko czemu dał odrazu 75 jeśli nigdy nie miała problemu z tarczyca a to jej 3 ciaza i zbadał reszty no i na ulotce tego leku pisze ze przechodzi przez łożysko do dzidziusia i potem dziecku tez trzeba podawać ten lek po urodzeniu i może powodować duże wady i nie zaleca się go w ciąży
Niestety tak jest z tsh podczas ciazy...Rybko ona Sue zle czuje bo ma byc moze za wysoka dawke leku...
Najlepiej ja tsh przed ivf 3.1 wiec stymulacji odroczona bo tsh wyzsze wiec leki letrox 50 Po mscu tsh 1.9 wiec poczatki stymulacji,potem okolo 16 tc badanie tsh -3.4 i znow letrox, Po mscu tsh 1.95 a co lekarz na to ?? I to ten co prowadzil mnie do ivf ze lepi go troszke jeszcze zmniejszyc i lek letrox 75wiec bralam potem znow badanie krwi tsh 1.5 i co lekarz na to?? Zwiekszamy dawke letroxu na 100 bo cos za wolno maleje ten tsh a lepiej do konca ciazy niech bedzie jeszcze nizszy w 3trymestrze i tak oto ja prawie 30 tydz ciazy tsh 1.5 a ja biore letrox 100, Ale ok z nami cisnienie itd ok wiec co musze ufac lekarzowi mimo ze czytalam to konska Dawka ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki żeby kreska byla x dnia na dzień MocniejszaDzień dobry kobiety [emoji16]
Ja 6 dpt. Na teście jest cień od razu [emoji16] Nawet jeśli się nie uda jesteśmy krok bliżej do celu, a to dzięki Waszym radom.
Pierwsze IVF padło bo jajeczka były do kitu, nic się nie dzielilo. Za Waszymi radami zaczęłam brać witaminy i koenzym Q10. I tak niemal 3 miesiace [emoji16] Z 6 kom zaplodnilo się 5, z czego dwa zarodki 4A podano. w laboratorium usłyszałam , że "wystrzelily" od razu [emoji16] .
Pozostaje mi czekać ale i tak Wam dziękuję [emoji8]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom