reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

czesc dziewczyny ale mialam piekny sen :) ze okres mi sie spoznil i ze ktoras z Was napisala mi na forum zeby test zrobila bo jestem w ciazy bo strasznie wymiotowalam a kurcze potem zrobilam 5 testow i na kazdym piekne 2 kreski heheheh ale sie rozmazylam:D:-D

reklama
joweg - no naprawdze sliczny:)
Jak tam jutrzejsze testujace, wszystkie grzecznie czekaja, czy moze ktoras juz po tescie? Jak sie czujecie?
EWA - co u Ciebie?

ala36-dzieki ja tak podsumowalam wlasnie od keidy sie staramy zeby suwaczek zrobic i kurcze wyszlo ze juz ponad dwa lata :(

joweg - oj tam oj tam, nie smuc sie, my od 8 lat, to dopiero dlugo a co maja powiedziec dziewczyny ktore nie maja jakielkolwiek szansy, one to maja dopiero biedulki strasznie :(

Dziewczyny jestem po USG, mam w sumie 18 pęcholi:szok: i prawdopodobnie w piątek punkcja, w środę mam jeszcze kontrolne USG i estradiol i progesteron do zbadania- na szczęscie laboratorium jest w tym samym budynku. Dostałam antagonistę: orgalutran na dziś jutro i środę- któraś z Was go brała????Jak liczyłam to stymulacja mi wyjdzie 9dni- nie wiem czy jeszcze ew. na czwartek coś nie dostanę no i w piątek z samego rana punkcja...

Joweg - kurcze ty jeszcze taka mlodziuka jestes, wszystko przed toba, a z tego co piszesz to szanse masz i to WIELKIE!!!
wiec glowa do gory!!!

sylha - no to super, ale ich naprodukowalas :), do piatku juz bliziutko:) orgalutran ja bralam przez 5 dni, ostatni wzielam w czwartek, a punkcje mialam w sobote, wiec ty jak masz punkcje w piatek to ostatni powinnas wziasc w srode :) trzymam &&&&&&&&&&& :) to stymulacja tak jak u mnie 9 dni:), tylko ze 4 jajeczka wyprodukowalam a ty az 18 :)

Ostatnia edycja:
sylha to superr jak 9 dni , ja mialam tylko 7 :( no i nie bralma teog co ty niestety :( mialam cetrotide i na pekanie bevrocid 5000.I.E wiec nie wiem :)
igratuluje ilosci pecherzykow :)

ala36- moze i mam ale sie boje w koncu juz raz sie nie udalo :(

reklama
Do góry