Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w Białymstoku w medicover a transfer w szpitalu Marii Curie u doktora Piotra PierzynskiegoA gdzie będziecie podchodzic do ivf? Nam lekarz kazal sie zglosic do 27 dc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pixie_Dixie
suuuper gratuluję jest przyrost
mam pytanko brałaś może embrioglue lub nacinałaś otoczke ?
Tak niestety wygląda początek macierzyństwa..Boisz się cały czas o to czy wszystko będzie dobrze, czy będzie zdrowe... Niestety nie przestaniesz już się bać:-)
Beta naprawdę super rokuje :-) przyrost jest dynamiczny i wartości też w odpowiednim zakresie. Teraz już nie ma sensu badać betę tylko na usg leć:-)
A u was jaka przyczyną?A gdzie bedziecie podchodzic do ivf? Nam lekarz kazal sie zglosic do 27dc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
My gameta lodz. U nas slabe nasienieJa w Białymstoku w medicover a transfer w szpitalu Marii Curie u doktora Piotra Pierzynskiego
Ja od progynova21Kochane czy ktoras z was rozpoczynala stymulacje od brania estradiolu na miesiac przed zastrzykami ? Szukam w necie i nigdzie nie moge znalesc nic na ten temat wyskoczyl mi tylko protokol EPP o ktorym tez prawie nic nie moge znalesc. Czy ktoras z was moglaby mi pomoc![]()
Rozni 90 jesteś? Ja 89 1 raz podchodzę ale już nie mogę się doczekac