reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny te doświadczone. Ile razy po transferze badalyscie betę? Zrobiłam dziś (28dpt) dla własnego spokoju i w ciągu 6 dni nie mam poprawnego przyrostu. Z początku beta ładnie przyrastala a teraz z 14300 skoczyła zaledwie do 22000. Czy to oznacza porażkę? Wizyta dopiero w sobotę.. .
Jestem już w drugiej ciąży, więc o becie troszkę wiem, a przede wszystkim to, żeby na pewnym etapie przestać sprawdzać, bo ona bardzo zwalnia i tylko można się niepotrzebnie nerwów najeść :-)

Gosiu pierwsze co słyszę o takim protokole ja z elonva ostatni raz szłam.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam zaczac estrofem od 15 dnia cyklu pod koniec brania wizyta i poczatek stymulacji tym razem z antagonista. Ale wlasnie dziwi mnie ten estrofem na poczatku. Lekarz tez na moje pytanie czy to krotki protokol powiedzial ze nie dokonca. Hmm oczywiscie nie dopytalam o wszystkie szczegoly bo jakas chyba kuzwa zacma umyslu byla. A teraz nic nie moge znalesc na temat protokolu ktory sie zaczyna estrofemem. Znalazlam tylko cos takiego Estradiol Priming Protocol EPP ale malo informacji na ten temat :(
I teraz bede w stresie zyc :P

Dziewczyny te doświadczone. Ile razy po transferze badalyscie betę? Zrobiłam dziś (28dpt) dla własnego spokoju i w ciągu 6 dni nie mam poprawnego przyrostu. Z początku beta ładnie przyrastala a teraz z 14300 skoczyła zaledwie do 22000. Czy to oznacza porażkę? Wizyta dopiero w sobotę.. .
Hej,nie martw się:) w pewnym momencie beta zwalnia i już się jej nie bada. Tylko usg :)
Ja w 28dpt nie badalam już bety,ostatni raz chyba coś ok 18 dpt.
Teraz to najważniejsze jest usg. Jeżeli tu jest w porządku to nie masz żadnych powodów do zmartwień :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry