Rustynka
Fanka BB :)
Co to za lekarz i gdzie?
Dr Piotr Pierzyński przyjmuje w Białymstoku w medicover.
Jutro jedzie do niego moja znajoma z którą leżałam na patologi po pozamacicznej ciąży. Zdecydowali się podejść do in vitro .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co to za lekarz i gdzie?
Jak jutro będzie pozytywnie to dopiero będę dzwonić do kliniki [emoji110]A kiedy betujesz ???
Ja tez mialam takie same objawy 3 dni przed beta ciagnelo o bolalo i czasem mysli przychodzily ze kolejny raz porazka ale zaraz stawialam sie do pionu i wierzylam ze jestem w ciazy. A jak szlam po wynik bety to M mowil to po nowym roku jeszcze raz sprobujemy a ja mu powiedzialam ze po nowym roku to bede juz rodzic i prosil ze jak odbiore wynik to zebym puscila mu sygnal jak sie udalo ale ja mu nie puscilam i wrocilam do domu zabeczana i jak spojrzalam na jego mine chcialam troche to przeciagnac ale nie wytrzymalam i pokazalam bete.
Cala ciaza to jest jakis stres. Czekasz czy beta bedzie przyrastac potem wizyta serduszkowa kazdy bol brzucha itp.
TrzymamJak jutro będzie pozytywnie to dopiero będę dzwonić do kliniki [emoji110]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, ty to jesteś cierpliwaWłaśnie pije już herbatę z imbiru ale już nie pomaga. Jutro mam nadzieję, że na wizycie wszystkiego się dowiem. Też jestem dziwna bardziej się martwię, czy coś się zapłodniło niż o własne zdrowie jestem bardzo ciekawa
Moja ciocia-babcia była Dzidzia. Zdzisława znaczy, ale siostry do niej Dzidzia mówiłyAch Dzidzia ........ gdzie ta moja dzidzia. ......![]()
Trzymam kciuki za wysoką beteJak jutro będzie pozytywnie to dopiero będę dzwonić do kliniki [emoji110]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Może nie cierpliwa, ale boję się tej informacji, że umieram od kilku dni poświęcam z mężem wszytko i, że np. nawet jeden nie jest dobry. Wolę, żeby mi to powiedzieli prosto w oczy niż chyba przez telefon. Zresztą ja już sama nie wiem czego chcęOj, ty to jesteś cierpliwaJa bym nie wytrzymała, no nie ma opcji, spod ziemi bym wydobyła ten telefon i dzwoniła dzień po punkcji.
Moja ciocia-babcia była Dzidzia. Zdzisława znaczy, ale siostry do niej Dzidzia mówiły![]()
Ach Dzidzia ........ gdzie ta moja dzidzia. ......![]()
Moja kochana teściowaOj, ty to jesteś cierpliwaJa bym nie wytrzymała, no nie ma opcji, spod ziemi bym wydobyła ten telefon i dzwoniła dzień po punkcji.
Moja ciocia-babcia była Dzidzia. Zdzisława znaczy, ale siostry do niej Dzidzia mówiły![]()

ja wiedziałam że on jest bardzo dobry chodzę już troszeczkę do niego jako jedyny wykrył polipa. Ja też mam iść krótkim protokołem też mam ok amh 1 niedrozny jajowod. Gratuluję Ci z całego serca mam nadzieję że wkrótce podzielę twój los. A powiedz mi o tym czy 1 czy2 zarodeczki kto decydował?To nie wrażenie jest świetny w tym co robi.
U mnie problemem jest endometrioza i jajowód nie drożny. Szłam protokołem krótkim bo miałam spoko amh najpierw punkcja po 2 cyklach crio że względu na wysoki progesteron.
Teraz jestem w 17 tc ale wrócę do niego na pewno po rodzeństwo dla maluszka. Czekają na mnie moje 3 blastusie.
Ah i jeszcze jedno jaki koszt wyszedł?ja wiedziałam że on jest bardzo dobry chodzę już troszeczkę do niego jako jedyny wykrył polipa. Ja też mam iść krótkim protokołem też mam ok amh 1 niedrozny jajowod. Gratuluję Ci z całego serca mam nadzieję że wkrótce podzielę twój los. A powiedz mi o tym czy 1 czy2 zarodeczki kto decydował?