reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po wizycie Pani doktor powiedziała, że jest ze mną przy tylu jajeczkach dobrze :-) dostałam clexane i czopki p/wymiotne. Ale już dość o mnie hehe.
z 29 jajek zostało zamrożone 8, 6 się zapłodniło dwa zarodki zamrożone w 3 dobie. 4 zarodki czekają do jutra w poniedziałek mam Pisać do doktor ile zostało zamrożonych.

Ja już po wizycie Pani doktor powiedziała, że jest ze mną ok przy tylu jajeczkach dobrze :-) dostałam clexane i czopki p/wymiotne. Ale już dość o mnie hehe.
z 29 jajek zostało zamrożone 8, 6 się zapłodniło dwa zarodki zamrożone w 3 dobie. 4 zarodki czekają do jutra w poniedziałek mam Pisać do doktor ile zostało zamrożonych.
Super!! kciuki za pozostale 4 :)

Ja już po wizycie Pani doktor powiedziała, że jest ze mną przy tylu jajeczkach dobrze :-) dostałam clexane i czopki p/wymiotne. Ale już dość o mnie hehe.

U Ciebie podjęła słuszna decyzje.
U mnie chciała by 5 czekało do 5 doby.
[emoji25]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super !!! [emoji173]

Transfer 25.01

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry