Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwielbiam patrzeć na takie brzuszki już nie mogę się mojego doczekać :-(Kropelka tez mam raz wiekszy raz mnjejszy zalezy od dnia I ile jem ....
A to moja Nicolusia 7mscy![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze zobaczysz trzymam mocno kciuki ;DZ wymazu mi wyszło dodatni czyli i mężowi. Idę wtorek środa na powtórne i będzie wiadomo co dalej
Nam lekarz powiedzial, że 10 000 bedzie nas to kosztowało. Na pierwsze badania już wydaliśmy 2200.[/QUOTE
To sporo was bedzie kosztowac aby sie udało za pierwszy razem bede trzymała mocno kciuki ;D a jeden zarodek bedziesz chciała czy dwa ?
Hej,ja miałam na początku ciąży Krwiak.Dziewczyny wiem że niektóre z Was miały krwiaczki. Lekarz przez 2 tyg zalecił bardzo oszczedzajacy tryb życia i polegiwanie. Czy lezalyscie dosłownie przez cały czas i czy krwiaki się wchlonely czy ewakuowaly. Nie wiem czego się spodziewać...
To ja tez jakos po crio mnie wzielo i dopiero teraz (31t) ale wiedzialam ze tak bedzie bo caly tydz M chorowal i wczoraj czul sie juz super to przeszlo na mnie.Oooo takiej niedzieli to ja nie życzę
Nie zazdroszczę , ja w 12 tygodniu ciąży zachorowalam tylko herbata z aronii, mleko z miodem i masłem i cukierki mietowe jakoś po 3 dniach przeszło![]()
Ja w 11 lub 12 tyg trafilam do szpitala z krwawieniem i okazalo sie ze to krwiak wiec spedzilam tydz w szpitalu wiec bylo tylko lezenie jak wyszlam do domu to jeszcze tydz lezalam i wstawalam tylko do wc i szybki prysznic. Po tyg mialam wizyte i bylo juz czysciutko krwiak sie wchlonol.Dziewczyny wiem że niektóre z Was miały krwiaczki. Lekarz przez 2 tyg zalecił bardzo oszczedzajacy tryb życia i polegiwanie. Czy lezalyscie dosłownie przez cały czas i czy krwiaki się wchlonely czy ewakuowaly. Nie wiem czego się spodziewać...
Brzuszek masz piękny [emoji7]Jest ich tak wiele tych aplikacji,ze oczy wychodza [emoji23][emoji23]
Moje ukubuone to pip camera Ale ok tez jest FotoJoiner
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom