Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi tule mocnoDzis jade na betę , wyczekany dzien , a tu przyszłaś nocy @ nie chce mi sie juz tam jechac bo po co juz wiem, ze moje kropki mnie opuściły
Zdrówka dla was Nie wiemA u nas jak nie urok to sraczka : P
Emek poparzyl sobie nogi zaczol sie jarac poparzenia 1 i 2 stopnia i od piatku leczenie ciagla zmiana opatrukow
Do tego zastrzyk przeciwtezcowy kolejny za miesiac i ostatni za pol roku - nie mam pojecia czy nie trzeba bedzie w zwiazku z tym wszystkiego przesunac. Normalnie zalamka
Ale najwazniejsze to teraz leczenie oparzen. Mam nadzieje ze skonczy sie tylko na opatrunkach i przeszczep skory nie bedzie potrzebny
Czy zawsze musi byc pod gorke jak juz byl nowy plan dzialania![]()
A u nas jak nie urok to sraczka : P
Emek poparzyl sobie nogi zaczol sie jarac poparzenia 1 i 2 stopnia i od piatku leczenie ciagla zmiana opatrukow
Do tego zastrzyk przeciwtezcowy kolejny za miesiac i ostatni za pol roku - nie mam pojecia czy nie trzeba bedzie w zwiazku z tym wszystkiego przesunac. Normalnie zalamka![]()
Ale najwazniejsze to teraz leczenie oparzen. Mam nadzieje ze skonczy sie tylko na opatrunkach i przeszczep skory nie bedzie potrzebny
O rany... Bardzo współczuję! Oby zagoiło sie bez przeszczepów. A co do presuwania to pewnie po badaniu nasienia sie dowiecie. W sumie jesli by trzeba po tym przesuwać to w takim wypadku o 4 miesiące - 3 miesiące na odbudowanie po zastrzyku tym za miesiac. Bo potem to czekanie kolejnych 2 na ostatni zastrzyk i kolejne 3 na odbudowę.A u nas jak nie urok to sraczka : P
Do tego zastrzyk przeciwtezcowy kolejny za miesiac i ostatni za pol roku - nie mam pojecia czy nie trzeba bedzie w zwiazku z tym wszystkiego przesunac. Normalnie zalamka