Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie tak...moj estradiol przed punkcja wynosil 9500...a to jest juz duzo...Właśnie jak napisała koleżanka wyżej hiperka hiperce nierówna. Pewnie z krwi im wyjdzie jaki poziom hormonów itp czy transfer jest wskazany. Tez bym wolała odpocząć ale nie chce później mieć do siebie żalu ze nie posłuchalam lekarza. Zresztą. ...jeszcze nic nie wiadomo póki co
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wstyd się przyznać ale nie wiem co ile wynosi. Tu nie podają liczb ani nic. Może powinnam podpytać tyle ze nawet z liczbą nie będę wiedziala czy to dobrze czy źle. Jak Was tu obserwuje to Wy jesteście we wszystkim obeznane [emoji4][emoji4][emoji4]Pewnie tak...moj estradiol przed punkcja wynosil 9500...a to jest juz duzo...
Yplocka, a Ty jesteś z Trójmiasta czy dojeżdżasz do Invicty tylko? Oddałaś już krew na betę? Z niecierpliwością czekam na pozytywny wynik.
Milagors, sobota już za chwilę. Niech się w końcu uda&&&
A jak miałaś tą biochemiczną to też był świerzy transfer w pakiecie z hiperką?Eh.... Fusun.... ja cos czuje ze dupa znowu bedzie. Mi te crio nie wychodza....
Jak nie mam hiperstymulacji to w ciaze nie zachodze i tyle.... a teraz ogolnie cykl naturalny i bez lekow do 19dc wiec jeszcze pewnie gorzej...
Najlepszy z najlepszych. Tylko do niego chodzę.
Yplocka, a Ty jesteś z Trójmiasta czy dojeżdżasz do Invicty tylko? Oddałaś już krew na betę? Z niecierpliwością czekam na pozytywny wynik.
Milagors, sobota już za chwilę. Niech się w końcu uda&&&
Ale malutka nie? Co prawda to dopiero 6 dt, ale... Tym razem miałam transfer jednego zarodka.Kurde, ruszyła beta. Niech rośnie.