Roksii89
Fanka BB :)
To prawda, żeby tak lekarz walczył o każdą pacjentkeNo to szkoda ,ze Ci wcześniej tego nie powiedziała... jak my same o Siebie nie zawalczymy to nikt!!
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To prawda, żeby tak lekarz walczył o każdą pacjentkeNo to szkoda ,ze Ci wcześniej tego nie powiedziała... jak my same o Siebie nie zawalczymy to nikt!!
Wlasnie myślałam co u Ciebie. Prawie cały poprzedni tydzień plamilam. Lekarka powiedziała że tak może być. Takie skąpe plamienie może pojawiać się u kobiet z nadzerkami lub jest to jeszcze spowodowane implantacja. Byłam dwa razy w poprzednim tygodniu na wizytach. Wszystko w porządku. Transfer mialam 5.01 a 31.01 pierwszy raz słyszałam serduszkoNinius a co u Ciebie? Plamienia ustały, jak progesteron?
A jak szybko jest wynik w 5? Da sie jeszcze świeży transfer zrobić? Nie wiem jak szybko to skanowanie idzie...W invicta robia w 3 i 5, ale zalecają raczej w 5, bo pewniej.
A jak szybko jest wynik w 5? Da sie jeszcze świeży transfer zrobić? Nie wiem jak szybko to skanowanie idzie...
Wlasnie myślałam co u Ciebie. Prawie cały poprzedni tydzień plamilam. Lekarka powiedziała że tak może być. Takie skąpe plamienie może pojawiać się u kobiet z nadzerkami lub jest to jeszcze spowodowane implantacja. Byłam dwa razy w poprzednim tygodniu na wizytach. Wszystko w porządku. Transfer mialam 5.01 a 31.01 pierwszy raz słyszałam serduszkow piątek bąbelek miał już 7,5mm. Progesteron w normie (34ng/ml). Od niedzieli odpukac nie plamie co ogromnie mnie cieszy. A jak u Ciebie?
Pixie z tego co piszesz musialabys podac date kiedy mialas transfer
Date of replacing cleaved embryos
Ja moje liczylam cykl naturalny I swierze embrio,data kiedy byla punkcja ,wyszlo mi 2dni do przodu 30t3d a jestem w 30t5d
Ale ja i tak pytalam w klinice to powiedzieli liczyc jak data pierwszego dnia ostatniej miesiaczki....) a cala ciaze tu mi uwazaja jak kazda inna czyli te pierwsze usg np lekarz sie pytal data ost miesiaczki a mowie ze ivf ciaza a on to co z tego ciaza jak inna tylko zaplodnienie inne
Sluchaj ci tobie powie lekarz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie z jednej strony tak... A z drugiej nie ma sie pewności czy cokolwiek dotrwa do piątego dnia. Nigdy nie zapomnę jak strasznie sie czułam kiedy z 15 dojżałych oocytow udało sie zapłodnić 13, po dniu było 10Koniczyna 3dniowy zarodek ma tylko 8 blastomerow blastka ok 60 jak niewiecej. Pobranie jednego blastomeru nie uszkodzi zarodka 5dniowego jak 3dniowego. Bo to jest to klasyczne PGD. No I jeszcze jedno Te komorki to piereotne komorki macierzyste zmienia sobie f-cje jak I'm czegos bedzie brakowac.