reklama

Kto po in vitro?

Mówił że miejscowe, nic więcej nie powiedział. Ale zadzwonię i się dowiem
U nas teraz drugie iui i podliczajac koszty wydaliśmy już 3500 w trzy miesiące, więc to też jest argument za in vitro. Cieszyłam się, ze nasienie się poprawiło to okazało się, że pęcherzyki nie rosną. Na naturalne poczęcie nie liczę, a właśnie ku temu namawia mnie siostra i chyba ma nadzieję mama. Nikt tak nie zrozumie sprawy jak Wy, a jednoczesnie każda musi sama zdecydować... Dzięki za wsparcie.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest @ chyba dawno się tak nie cieszyłam na @ coraz bliżej żebym mogła przytulić moje dwie fasolki
No to super już coraz bliżej u ciebie u mnie się wszystko przesuwa!!

reklama
@Ewunka @gosia321 co do homocysteiny to mi genetycy mówili, ze najlepiej mniej niż 9 wiec nie ma co sie nią martwić. Dziewczynie z MTHFR która znam zbijano właśnie do 8. Gosia, kiedyś pisałaś ze powinna byc poniżej 5, Sorki ale skąd masz ta informacje? Bo na normach mojego laboratorium 5 to dolna granica normy, nie znam nikogo kto by miał 5 i mniej a znam kilkanaście dziewczyn co homocysteinę badały.

Btw. Pochwale się, jest moj wynik homocysteiny, spadła do 6,5. Na samym zwykłym feminbion natal1 i magneb6 bo poza nim łykam tylko d3 z suplementów. Czyli u mnie problemy z tym łańcuchem biochemicznym jakichś większych nie ma.

A za kiedyś jak zrobiłam pierwszy raz homocysteinę łykając zwykły folik przez ostatnie miesiące, (wczesniej w ciazy feminbion, potem ze dwa miesiące nic
I potem kolejne 2 miesiące folik) to homocysteiną była 9,6.
Ja badalam raz wyszlo 8 i lekarz powiedzial ze ok teraz powtórzę kilkanoscie badan ( tak z ciekawosci) Nie przejmuje sie tym wynikiem wcale ths mam 1,5 tez tego nie ruszaja

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie miałam oporów przed ivf, zbierałam kasę już po 2 iui na nie. Po 3 nieudanej umowilam wizytę w gamecie i razem z M poszliśmy. Ja wiedziałam że będzie ivf a mój M musiał dojrzeć do tego. Na szczęście jest wyrozumiały i nawet na 3 procedury nosem nie kręcił . Czekamy jeszcze na ostatni transfer i kończymy przygodę z ivf:/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ten ostatni -ten własciwy :tak: powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry