Julita1234
Fanka BB :)
Mam nadzinadzieję ze zdążę w tym miesiacuU mnie niedrozny jajowod. No i okazał o się ze ureaplasma. Jutro robię badanie i czekam na wynik jak się okaże że wyleczylam to zaczynam starania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzinadzieję ze zdążę w tym miesiacuU mnie niedrozny jajowod. No i okazał o się ze ureaplasma. Jutro robię badanie i czekam na wynik jak się okaże że wyleczylam to zaczynam starania.
Antykoncepcja jest przy dlugim protokoleNie. Normalny cykl miałam. Dostałam okres i poszłam na wizytę. Tabletki anty wcześniej pewnie zażywaja osoby które nie dostają okresu czy coś i wtedy sie wszystko reguluje. To miałoby sens. Ale nie znam się.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Na bank musi byc bo to dwie rożne formy biochemiczne. Zobacz co masz w nazwie badania![]()
Czyli jak pójdę do laboratorium i powiem, że chce zrobić poziom witaminy D 3 to mam powiedzieć jakiej formie nie kumam za bardzo o co chodzi.A, jest. Sprawdziłam. Miałam Witamina D metabolit 25(OH). Czyli dobra
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Tej 25, nie 1,25. Bo chodzi o to ze forma 25 to "zapasy" organizmu które chcesz sprawdzić zeby wiedzieć czy i jak suplementowac. I ona przekształcana jest w 1,25 czyli formę aktywna, któa jes nie stabilna a jej poziom sie wacha.Czyli jak pójdę do laboratorium i powiem, że chce zrobić poziom witaminy D 3 to mam powiedzieć jakiej formie nie kumam za bardzo o co chodzi.![]()
Dziękuję bardzo, trochę się uspokoiłam. Pozdrawiam ☺Ja miałam taką biopsję i to nic nr zaszkodzi. Ledwo czujesz ukłucie. Ja sie 3 lekarzy dopytywałam czy mogę 3 dni po niej na basen ( miałam wykupiona naukę pływania) i zero przeciwskazań, wszystko można. I nie stresuj sie, jakto wlokniaczek to nie ma czym sie martwić tylko niech to potwierdza. Poza tym podpytają lekarza co ci będzie ja robił co on widzi z usg bo na pewno bardziej doświadczony jest od zwykłego gina w tych sprawach.