Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maddi@ dziękuję! Takie historie bardzo mi pomagają. Czekam dziś na wyniki II weryfikacji, to 6 dpt. Ehhh... jak żyć [emoji12]Mój przypadek jest bardzo podobny do twojego u mnie nie zdiagnozowano przyczyn poronien były to ciąże naturalne.Dopiero ivf u mnie klasyczne powiodło się za pierwszym razem i spodziewamy się synusia.Może też pomógł clexan i encorton zycze powodzenia.U mnie poronienia były również na samym początku pozdrawiam[emoji5]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem ci tak. Zdecydowalam sie na pgs dlatego, ze dzieki temu mozna zaplodnic wiecej komorek a u mnie spodziewano sie sporo jajek. Ta mutacja byla calkowicie przypadkowa I spora szansa ze w naturalsie nigdy bym sie o niej nie dowiedziala. Jesli ta procedura sie nie uda- zostaly mi jeszcze 3 zdrowe zarodki nie wiem czy bede finansowo w stanie znowu zrobic pgs. Po prostu to dla mnie bardzo bardzo duzo pieniedzy I nie wiem czy uda mi sie je odlozyc. Bede myslec nad ta sprawa jak przyjdzie jej kolej. Od jesieni bede 35+ wiec juz zaplodnia wiecej niz 6. No a z drugiej strony teraz sama sie boję bez pgs...10 tysięcy za samo zbadanie zarodków??? O ludzie. Nie będzie mnie na to stać :-(
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewcia jak byk jest ze wit d 25Koniczynko grzebnełam w necie i mam wynik . Na skierowaniu było vit. D na wyniku to
Czyli u mnie zbadali co trzebaEwcia jak byk jest ze wit d 25Czyli mam zbadana nie ta co trzeba.