• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Powiem ci tak. Zdecydowalam sie na pgs dlatego, ze dzieki temu mozna zaplodnic wiecej komorek a u mnie spodziewano sie sporo jajek. Ta mutacja byla calkowicie przypadkowa I spora szansa ze w naturalsie nigdy bym sie o niej nie dowiedziala. Jesli ta procedura sie nie uda- zostaly mi jeszcze 3 zdrowe zarodki nie wiem czy bede finansowo w stanie znowu zrobic pgs. Po prostu to dla mnie bardzo bardzo duzo pieniedzy I nie wiem czy uda mi sie je odlozyc. Bede myslec nad ta sprawa jak przyjdzie jej kolej. Od jesieni bede 35+ wiec juz zaplodnia wiecej niz 6. No a z drugiej strony teraz sama sie boję bez pgs...

Wiesz ta cena jesr w invimed. Badanie 1-4 zarodkow jakies 7 tys a 5-9 10tys. Ale sa kliniki wyceniajace za sztuke, moze gdziesz cenu sa nizsze... poza Invimedem robia badania zarodkow w Novum I Invictta nie wiem czy gdzies jeszcze.
Ja w invicta zapłaciłam prawie 8 tysięcy za pgs ale ta cena obejmuje badanie max do 8 zarodków. Mi po 2 stymulacjach udało się uzbierać 5 które morfologicznie kwalifikowaly się do badań.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Screenshot_2017-02-13-10-19-27.png
Ktoś tu chciał Wit d 10 tys i nie mógł znaleźć ;)

Załączniki

• Screenshot_2017-02-13-10-19-27.png
    Screenshot_2017-02-13-10-19-27.png
    149,2 KB · Wyświetleń: 518
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry