adunnnia90
Fanka BB :)
Ja tez nie mialam histeroA miałam hsg a histero, mój dr stwierdził że nic nie wniesie, każdy lekarz ma swoje
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez nie mialam histeroA miałam hsg a histero, mój dr stwierdził że nic nie wniesie, każdy lekarz ma swoje
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Staram się ale czarno to widzę zaczął mnie bolec brzuch i plecy jak na okres a wody dalej lecą i to koloru jasno czerwone wiec myślę że to już mój czas chyba za dobrze wszystko szłoRybeńko nóżki w górę nie puszczaj jeszcze
A który to tydzień Rybko ?Staram się ale czarno to widzę zaczął mnie bolec brzuch i plecy jak na okres a wody dalej lecą i to koloru jasno czerwone wiec myślę że to już mój czas chyba za dobrze wszystko szłoale spokojnie jestem gotowa
![]()
Rybko kciuki zacisniete. Trzymajcie sie dzielnie :*Hej proszę mnie wypisać z wizyty bo aktualnie jestem w sxpitalu i chyba raczej będę miała cc jeszcze w tym tygodniu bo zaczęły mi się dzisiaj sączyc wody narazie skurczów brak ale czuje ból jak na okres wiec trzymajcie kciuki
Powiem tylko duży krwiak a zdjecie pozostawię bez komentarza....
![]()
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
33tc4dA który to tydzień Rybko ?
Rany, Pixie, to niesamowite! Oczy przecieram ze zdumienia!